Mennyibe kerül a vércsoport meghatározás 2011-ben született gyermeknek? (születéskor nem csinálják meg automatikusan)
Kisfiamat hamarosan műtik és a gyermekorvos mondta, hogy kérdezzem meg a sebészeten, miért nem kérnek a műtét előtt vércsoport meghatározást.
A sebészeten azt a választ kaptam, hogy csak akkor csinálnak előre vércsop. megh., ha biztosan lehet tudni, hogy kell vért adni a betegnek, mert ez egy elég drága vizsgálat.
Ha valaki kért mostanában ilyen vizsgálatot "maszekban", akkor kérem írja meg, mennyi volt az a nagyon drága!
Nálunk sincs meghatározva, de én egyenlőre nem is kérem meg a gyerekorvost, hogy adjon beutalót vérvételre. Mivel 3 hónapos a lányom, így még nem akarom ekkora 'stressznek' kitenni. Mert nem egy jó móka .. én magam rosszul vagyok tőle, nemhogy még őt ott tartani, amíg vért vesznek a sarkából. (Azt hiszem, még onnan veszik ilyenkor)
Engem császár előtt 9× műtöttek, mindegyik előtt vércsoport meghatározás volt és teljes vérkép. Anélkül el se kezdenek semmit .. pedig ezek csak 'egyszerű rutin' térdműtétek voltak!
A lószart drága, már bocsánat!!!!
Terhesség alatt 4 nagy labort csináltattak, és mind a 4-en külön van vizsgálva a vércsoport (nem mintha változott volna)....
Egyszerűen csak amit nem akarunk, azt nem csináljuk, ebben a rohadt országban mindenki meg van sértődve, hogyha dolgoznia kell - inkább játszunk egy kisgyerek életével...
Elképesztő!!!!
Nyugodtan kérj a háziorvostól nagylaborra beutalót, és akkor ingyen megcsinálják.
A lányom 22,5 hónapos, a fiam 1,5 hónapos.
A váci J.Ö.K.-ban nem csinálnak vércsoport meghatározást komoly indok nélkül.ezáltal én sem tudom,hogy mi a gyerekek vércsoportja.Sem a könyvükben,sem a zárójukban nincs benne. :/
én elvagyok halva ezen :(
mondjuk lányom korababa lett, ugye ott eleve meghatározták, plusz vért is kapott 7 hetesen. azóta 6 hetente járunk vérvételre mert még mindig vérszegény. most 15 hónapos. de amiket írtok???? megáll az eszem!méghogy kemény pénzeket fizessen az ember.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!