Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül a vércsoport...

Mennyibe kerül a vércsoport meghatározás 2011-ben született gyermeknek? (születéskor nem csinálják meg automatikusan)

Figyelt kérdés

Kisfiamat hamarosan műtik és a gyermekorvos mondta, hogy kérdezzem meg a sebészeten, miért nem kérnek a műtét előtt vércsoport meghatározást.

A sebészeten azt a választ kaptam, hogy csak akkor csinálnak előre vércsop. megh., ha biztosan lehet tudni, hogy kell vért adni a betegnek, mert ez egy elég drága vizsgálat.

Ha valaki kért mostanában ilyen vizsgálatot "maszekban", akkor kérem írja meg, mennyi volt az a nagyon drága!

2011. okt. 24. 13:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
AB+ a vércsoportom, a fiamé B+. Háromszor is kapott tőlem vért, igaz, ő koraszülött volt, és ezért volt szükség a transzfúzióra.:(
2011. nov. 15. 15:12
 32/35 A kérdező kommentje:

Mint írtam, hamarosan megműtik a kisfiamat és akkor mindenképp kell mennünk vérvételre.

Nekem sem hobbim fájdalmat okozni a babámnak, de gondoltam ha már ott vagyunk, annyival több vért vegyenek le. Ugyanis valóban meg fogják csinálni a vércsop. megh.-t közvetlen a műtét előtt(előbb csak külön kérésre és pénzért), de egyáltalán nem biztos, hogy nekem elárulják, hogy mi az eredménye. Csak azért szeretném tudni, mert nekem teljesen természetes dolog, hogy tudom a vércsoportomat.

Azért köszönöm mégegyszer a válaszokat!

2011. nov. 15. 23:54
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
31-es, az vérplazma lehetett, amit a fiad kapott, mert vért nem kaphat B-s AB-stől.
2012. nov. 11. 21:48
 34/35 anonim ***** válasza:
31-es vagyok. Igen, így igaz! A részleteket nem ismerem, nem vagyok szakember, és sajnos nem magyarázták el részletesen a kórházban. A lényeg, hogy súlyosan vérszegény volt a kisfiam, és így oldották meg.
2012. nov. 12. 00:17
 35/35 anonim ***** válasza:
remélem, most már jobban van :)
2012. nov. 13. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!