"A és B" heti menüsort szeretnék összeállítani a kislányomnak, aki most 7 és fél hónapos. Ajánlanátok ételeket amiket ti is adtok a picurkáitoknak? Tízórai, ebéd, uszonna.
milyen A és B? ár napig alma aztán banán. Aztán a kettő együtt. ha oké jöhet pl. Barack vagy krumpli. Nem kell A és B...
ez igy szép fokozatosan lehet közben nézed a táblázatból mit lehet már adni.
FŐÉTELEK:
spenótfőzelék sült / főtt tojássárgájával
burgonyafőzelék sült/ főtt csirkemájjal
bolognai spagetti sok zöldséggel durumtésztával
paradicsomos burgonyafőzelék csirkehússal
kelkáposztafőzelék pulykahússal
tökfőzelék marhahússal
sóskafőzelék
én vehető ételt nem szoktam adni neki..
ja pár variáció: alma csirkahús-rizs
alma banán keksz
krumpli-alma
cékla zeller alma
karalábé-krumpli répa
répa alma
répa alma cékla stb. mindig azt lehet hozzáadni ami épp soron van a táblázatban
Mikor turmixoltam a lánynak mindig én ettem a maradékot mert nagyon finomak:-)
Elsőnek:
A és B azt jelenti hogy a kérdezőnek nem kell filóznia hogy aznap mit főzzön a kicsinek hanem ir egy menüt mint az étteremben és aszerint főz minden nap mást de úgy hogy múlt hét kedden ne azt egye amit ehéten kedden.
Jó ötletnek tartom mi is igy csináltuk.
vettünk egy filccel irható táblát felragaszottuk a konyhaszekrényre és arra irom a menüt .v. kinyomtatom wordben és felragasztom.
Nem kell állandóan kérdezgetni a férjemet hogy
"mit főzzek ???"
spenótos krumpli csirkemellel
répa,krumpli,borsó,csirkehús+kevés paradicsomlé.
Paprikáskrumpli+husi
13.20 vagyok.A fiam nagyon szereti
céklát,répát,krumplit egyenként befóliázni,megsütni.Ha kész megpucolni,pürézni kevés forraltvízzel.èn teszek bele csirkemellet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!