"A és B" heti menüsort szeretnék összeállítani a kislányomnak, aki most 7 és fél hónapos. Ajánlanátok ételeket amiket ti is adtok a picurkáitoknak? Tízórai, ebéd, uszonna.
13.25-nek
köszi!
régen Ő se evett meg ennyi mindent de a főzelékek mellé ha sütök csirkét v. karajt akkor neki már megvan a fele és tört krumplit ehet mellé ha nem kér főzeléket.
Levest hétvégén szoktam főzni.
szóval nálunk igy jön ki a sokféle.
ma pl. spenót lesz bundáskenyérrel amit a kedves férjem szivből utál de Ő megeszi a bundáskenyeret teával.
13.12,
13,14,
ésjj 13.41-es v. vagyok
két éves de mindig is igy csináltuk menüt irtunk még amikor babánk se volt.
13.20
13.21
A lányom 2,5 éves,a fiam 7 ,5 hónapos.
sütőtök-gesztenye-csirkemell
Ma ezt főztem ebédre a 7 hós fiamnak. Szerette:)
(Nálunk reggel-este táp, tízóraira gyümölcs+babakeksz, ebéd husis főzelék, uzsonna vagy főzelék maradék vagy tejpép)
első vagyok 2 éves a lányom.
kedves 13:41-es:-)
Nálunk ott kezdődik a probléma hogy a férjem szerint a csirke fogyasztható része a mell. Na akkor itt ugye a csirke többi részét buktam (pedig én imádom a szárnyát combját, stb.)
Irigyellek titket:-)
Főzelék szóba se jöhet!!!
Na mindegy ez az én gondom:-) Bocs az offért a kérdezőnek meg jó hozzátáplálást kívánok!
kérdező:
"Nekem azt mondta a védőnő.hogy a gyümölcs magába,vagy keksszel,nem elég főétkezésnek,csak 2 étkezés között kínáljam meg.Akkor mégis csak elég?"
tizoraira uzsonnára tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!