Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "A és B" heti menüsort szeretn...

"A és B" heti menüsort szeretnék összeállítani a kislányomnak, aki most 7 és fél hónapos. Ajánlanátok ételeket amiket ti is adtok a picurkáitoknak? Tízórai, ebéd, uszonna.

Figyelt kérdés
Persze majd fogom bővíteni,de szeretném,ha nem össze vissza enne mindent,hanem megismerne mindent apránként.Most jön lefelé az anyatejről,de már egyébként eszik bébiételt,de csak ebédre.Saját készítésű és megvásárolható ételeket is írhattok.Konkrét gyümi vagy zöldség neveket írjatok légyszi.
2010. nov. 4. 13:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Előző dicséret komment 13:14-nek szólt,csak már közben érkeztek válaszok.
2010. nov. 4. 13:25
 12/22 anonim ***** válasza:
reggel táp, tizórai alma keksz délben főzelék du: sima banán este táp. Igy adhatod a középső 3 at variálhatod tetszés szerint.
2010. nov. 4. 13:34
 13/22 anonim ***** válasza:

13.25-nek

köszi!

régen Ő se evett meg ennyi mindent de a főzelékek mellé ha sütök csirkét v. karajt akkor neki már megvan a fele és tört krumplit ehet mellé ha nem kér főzeléket.

Levest hétvégén szoktam főzni.

szóval nálunk igy jön ki a sokféle.

ma pl. spenót lesz bundáskenyérrel amit a kedves férjem szivből utál de Ő megeszi a bundáskenyeret teával.

2010. nov. 4. 13:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a védőnő.hogy a gyümölcs magába,vagy keksszel,nem elég főétkezésnek,csak 2 étkezés között kínáljam meg.Akkor mégis csak elég?
2010. nov. 4. 13:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Menyi idősek a babáitok?
2010. nov. 4. 13:44
 16/22 anonim ***** válasza:

13.12,

13,14,

ésjj 13.41-es v. vagyok

két éves de mindig is igy csináltuk menüt irtunk még amikor babánk se volt.

2010. nov. 4. 13:49
 17/22 anonim ***** válasza:

13.20

13.21

A lányom 2,5 éves,a fiam 7 ,5 hónapos.

2010. nov. 4. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:

sütőtök-gesztenye-csirkemell

Ma ezt főztem ebédre a 7 hós fiamnak. Szerette:)

(Nálunk reggel-este táp, tízóraira gyümölcs+babakeksz, ebéd husis főzelék, uzsonna vagy főzelék maradék vagy tejpép)

2010. nov. 4. 14:28
 19/22 anonim ***** válasza:

első vagyok 2 éves a lányom.

kedves 13:41-es:-)

Nálunk ott kezdődik a probléma hogy a férjem szerint a csirke fogyasztható része a mell. Na akkor itt ugye a csirke többi részét buktam (pedig én imádom a szárnyát combját, stb.)

Irigyellek titket:-)

Főzelék szóba se jöhet!!!

Na mindegy ez az én gondom:-) Bocs az offért a kérdezőnek meg jó hozzátáplálást kívánok!

2010. nov. 4. 15:44
 20/22 anonim ***** válasza:

kérdező:

"Nekem azt mondta a védőnő.hogy a gyümölcs magába,vagy keksszel,nem elég főétkezésnek,csak 2 étkezés között kínáljam meg.Akkor mégis csak elég?"

tizoraira uzsonnára tökéletes!

2010. nov. 4. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!