Szeretnék egy videót összeállítani fényképekből a babámról. Hol találok ilyen oldalt ahol megtudom csinálni?
Oldalt nem hinném, hogy találni de egy-két programmal nagyon jól össze lehet hozni, egy jó kis videót :)
próbáld meg windows movie makerrel (ha van a gépeden)
egyébként ez a "számítástechnika" kategóriába jobban beleillene :) Ott többen tudnának válaszolni
első voltam
ahogy az első írta.biztos,hogy van a gépede.annyi kell csak,hogy megnyitod a progit.majd ott lesz,hogy cím megadása.add meg,hogy mondjuk bence első hónapja.majd importálj képeket a mappából, amiket jelölj ki egyszerre (katt az első képre,shiftet nyomsz majd az utolsóra).Ezután húzd az egészet a vágólapra, majd,hogy ne órákat kelljen várrni egy képre, nyisd meg az effekteket és az áttűnést választ ki és egyesével húzd két kép közé.ezután importálj egy dal majd húzd a vágólapra.ha rövid ha hosszú lehet változtatni,csak annyi a dolgod,hogy a végére mész és ott megfog jelenni egy nyíl az pedig lehúzod a kép végéig.
Remélem érthető volt.Ha vmi nem tiszta írj
Egy hasonló téma, egy kérdező csinált diafilmet, és fel is rakta. Ha végig nézed a kérdéseket-válaszokat, az is benne lesz hogyan kell csinálni. Anno én is megcsináltam, de már nem emlékszem hogyan:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
movie maker windowsnak egy alaprogija és magyar nyelvű, könnyű kezelni.
Ha esetleg már egy kicsit profibbat szeretnél sony wegas (bár azt hiszem fizetős, de jobb körökből be lehet szerezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!