Ti is hiszitek, hogy a véletlenül becsúszott és vállalt babátok valójában egy nem kért ajándék?
Negyedik gyermekemet nem terveztük, "becsúszott". Először elhűltem, nem álltunk ám fényesen anyagilag. Valahogy mégis elkezdtünk örülni neki. Aztán amikor kiszámoltam a várható születési idejét, még jobban elhűltem. A férjem születésnapja volt! Aztán amikor kiderült, hogy három kisfiunk mellé lesz egy kislányunk, teljesen elhittem, hogy ennek így kellett lennie. Már megszületett, amikor eszünkbe jutott a férjemmel, hogy néhány éve azt mondtam neki:
-Tudom, érzem, hogy Isten tartogat nekünk még egy gyermeket. Egy kislányt. Nem tudom, hogy hol van, én már biztosan nem szülök, de van valahol egy lányunk.
Történt már valakivel hasonló? Hiszitek, hogy véletlen gyermeketek, nem is véletlen?
3/11es vagyok. Most hogy olvasom a fekete hajú kissác sztoriját eszembejutott egy visszatérő régi álmom!
Még középiskola alatt,ill érettségi utáni szakképzésem alatt volt egy rendszeresnek mondható visszatérő álmom! Egy wc-n ülök és a felettem lévő ablakból néz le rám egy szőke hajú kislány. (4-5éves körül) Hogy tartsam meg és hogy ne menjek ab-ra. S a poén benne hogy amikor kiderült a babócánk akkor nagyon ellenünk voltak a szülők és ab-t akartak. De mi fiatalok akkor is mondtuk hogy Ő bizony maradt:) S szőke lett:) Pedig mindketten szinte fekete hajuak vagyunk.
Mi sem terveztük. Amikor terhes lettem, nagyon kétségbeestem, mert nem volt a férjemnek munkája. Aztán abban álapodtunk meg, hogy ha felveszik, akkor megtartjuk. 10.hetes terhes voltam, amikor visszajeleztek neki, hogy megkapta az állást :)
A legjobb döntésünk volt, hogy megtartottuk a babánkat.
Itt mi is a kérdés?
Persze, hogy ajándék. Az első is, a nyolcadik is. Akár tervezted, akár becsúszott...
Nekem csak egy fiam van. Én akkor hűltem el, amikor (ő már fél éves volt) szanáltam a lánykori cuccaimat a garázsból és a kezembe került egy általános iskoláskori tankönyvem ami tele volt firkálva egy számsorral. Azzal a számsorral, ami megfelel a kisfam születési dátumának percre pontosan.
2007618710 ezt a számot írtam vagy húsz különböző oldalon le egy hetedikes irodalomkönyvbe 12 évesen...
Majd 2007. június 18-án reggel 7 óra 10 perckor 27 évesen megszültem a fiamat.
Koraszülött volt ráadásul, majd egy hónappal későbbre vártuk. Azóta hiszek abban, hogy a sorsunk előre elrendeltetett.
A mi fiunk sem tervezett baba.
Epp eleg nehez helyzetbe voltunk akkor koltoztunk kulfoldre, 1 pici szobat bereltunk,penzunk se volt tul sok. Aggodtunk,hogy mi lesz de eszunbe se jutott elvetetni.
Aztan minden rendbe jott anyagilag es mindenhogy, sorba nyiltak a kapuk elottunk. Hihetetlen volt.
Azota mar 2,5 eves. Epp voltunk ma valahol autoval es beszelgettunk a ferjemmel,hogy milyen jo,hogy O van nekunk, bearanyozza az egesz eletunket. Ma diszitettuk a karacsonyfat,egyutt harman. Ahogy a kicsi fiunk ott tustentkedett korulottunk azt videozni kellett volna. Segitett az apjanak a fat a tartoba tenni, nekem a diszeket a fara rakni, szaloncukrot kotozni(kevesebb sikerrel:) es vegig fulig ert a szaja :)
Ennek igy kellett lennie! Nagyon halasak vagyunk Istennek,hogy megajandekozott minket a kisfiunkkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!