Ti is hiszitek, hogy a véletlenül becsúszott és vállalt babátok valójában egy nem kért ajándék?
Negyedik gyermekemet nem terveztük, "becsúszott". Először elhűltem, nem álltunk ám fényesen anyagilag. Valahogy mégis elkezdtünk örülni neki. Aztán amikor kiszámoltam a várható születési idejét, még jobban elhűltem. A férjem születésnapja volt! Aztán amikor kiderült, hogy három kisfiunk mellé lesz egy kislányunk, teljesen elhittem, hogy ennek így kellett lennie. Már megszületett, amikor eszünkbe jutott a férjemmel, hogy néhány éve azt mondtam neki:
-Tudom, érzem, hogy Isten tartogat nekünk még egy gyermeket. Egy kislányt. Nem tudom, hogy hol van, én már biztosan nem szülök, de van valahol egy lányunk.
Történt már valakivel hasonló? Hiszitek, hogy véletlen gyermeketek, nem is véletlen?
Sziasztok.Nekem is van egy érdekes történetem...
Megszületett a kislányom és néhány év múlva dacból ,/mert talán ez a helyes kifejezés/az apukája és én szétváltunk.
Megismerkedtem egy másik férfival néhány hónap múlva ...
A férjemmel sokat beszélgettün arról,hogy mit hol rontottunk el és milyen lenne a közös életünk,ha,de közben kiderült,hogy babát várok.Az akkori párom úgy eltünt,mint a kámfor én meg ott álltam a lányommal és egy kisbabával a pocimban.A férjem vitt el a nődokihoz bejött és megnézte a pici kis "kukackát".Ő már akkor eldöntötte,hogy a baba az ő fia lesz.Olyan életet élünk most,mint a mesében az én hercegem aki csak a családjának akar élni.
A fiam,mert valóban fiú lett,teljes megdöbbenésemre annyira hasonlít a férjemre,mint külsőleg,mint viselgedésben,hogy az már tényleg a hihetetlenséget súrolja.
Ő egy angyalka,akit az apukája kért és kapott.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!