Hisztek a sorsszerű szerelemben. Mindketten házasok vagyunk, de úgy érezzük, mi együtt lennénk igazán boldogok?!
szerintem ez nagyon kétesélyes dolog. gondolom egyikőtők sem boldog a jelenlegi házasságában és ott van ő aki mindenben ellentéte a mostani férjednek.tiltott gyümölcs.ő megért, vele lehet beszélni hiszen neki is hasonló gondjai vannak.de ha mondjuk összejöttök, összeköltöztök, meglátod az ő hibáit is, nem lesz már ott a tiltott gyümölcs érzés és talán jópár év múlva abban a kpacsolatban sem leszel boldog.
aztán ki tudja, az is lehet hogy boldogok lesztek életetek végéig. mindamellett én hiszek a sorsszerűségben , én is így találtam meg a párom. csak szerencsére mi mindketten függetlenek voltunk.
Nincs lelkiismeret furdalásunk, mert nem csinálunk semmi olyat, amiért lehetne. Nem járunk hetente össze stb.
Köszönöm a válaszokat.
Becsapjátok magatokat!
Hogy lehet a Párotokat úgy szeretni, hogy közben nem azt próbáljátok a régi kapcsolatban megújjítani, megmenteni amit lehet, haenm egymás kezét fogva, egymásba kapaszkodva szépen segítetek elhagyni Őket? Ehhaz gyártjátok az ideákat és ezért akarjátok azt érezni a másik iránt amit....... Inkább arra fordítsatok energiát, hogy amennyiben tényleg jó volt valaha az a kapcsolat amit most ócsároltok, újra jóvá tegyétek. Érzem a válaszidból és a fogalmazásodból, hogy ezzel tk. Ti is tisztában vagytok. Olyan nagyon divatos mostanába nkifele kacsingatni a megszokott családi idilből és olyan könnyű ideákat gyártani hozzá. Viszont a befásult, beszürkült kapcsolatot megmenteni nem hogy nem divatos, de qrva nehéz és munkás is. Pedig valaha (jó esetben) azzal az emberrel akartál megöregedni akit most a szögre akasztanál a sorstársnak tünő másikért. Aki pedig pont olyanná vagy még rosszabbá válna hosszútávon.
2 éve próbálom megmenteni a házasságom. Leültünk beszélni,próbáltam a kedvében járni, szeuális életünket feldobni...Nem érdekli, bugyikkal jár haza, ha megkérdezem ad egy mesélt és még fel se háborodhatok, elfekejtem...akkor koton, aztán szerelmes képeslap mailben.....felejtek, felejtek próbálkozok....de már belefáradtam. Utálok hülyének tünni és még szeretetet se kapok, egy ölelés, egy puszi amire vágyom...ez oolyan nagy dolog......én vagyok a szemét?
persze neki jó, hazajön vacsi, friss ruha, elmegy 1 hétre dolgozni ki tudja hol merre járkál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!