Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesek vagyunk.1éve együtt. Boldogan, szerelemben. Akkor meg mi a f. nak telepíti a csajok és pasik alkalmazást?
ha más véleményére kiváncsi, akkor szakitsunk és kérdezgessen meg erről embereket.
de ez sztem idegesítő, hogy felvesz egy ilyen alkalmazást egy gyönyörű romantikus hétvége után...
kezd egy kicsit elegem lenni. nagyis évfordulós party volt. mindenki csak imádott, h milyen udvarlót fogott és mondta is, h megértő, türelmes voltam a sok idióta rokonnal.
erre meg látom, h ezt felveszi.
engem idegesít, mert előző csajom is innen pasizott be jóformán, mert csak "kiváncsi" volt.
csak ne legyen kiváncsi másokra, mert ha én leszek kiváncsi másokra, nem csak a szememet fogom használni..
de nem idegesítő,??
Az elozo csajom megcsalt egy haverommal (smaroltak). Igaz, mindketten hullareszegek voltak. Most szerinted az uj baratnomet ne mutassam be a barataimnak?
19/F
azt, h a csajod felrak magáról egy képet.
és mások értékelik, szexy, bulizós. és randizhatnak vele.
és rálehet menni az adatlapjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!