Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesek vagyunk.1éve együtt. Boldogan, szerelemben. Akkor meg mi a f. nak telepíti a csajok és pasik alkalmazást?
ha más véleményére kiváncsi, akkor szakitsunk és kérdezgessen meg erről embereket.
de ez sztem idegesítő, hogy felvesz egy ilyen alkalmazást egy gyönyörű romantikus hétvége után...
Hidd el, hasznaltak mar ki parszor, b.sztak mar ki velem parszor, enyhen paranoias is vagyok, megis megprobalok megbizni a baratnomben, es nem kezdek el cirkuszolni mindenert. Pedig neha egy kis poentol feltekeny leszek es szinte a falra maszok de megprobalom nem kimutatni, mert tudom, hogy megbizhatok benne es csak hulyeskedik...
19/F
óhh...:(
mostmár értem a lényegét. szerintem kérdezz rá, hogy mégis mi szüksége erre....de ne durván, csak szépen, egy esti beszélgetés közepette...
hát rendben.
csak nem hiányzott szigorlatra tanulás közepette, h ilyen dolgok is történjenek.
igaz, nem történt semmi, de már megtanultam, h az elején még csak egy kicsi és ha hagyom akkor a végén ottleszek, h megcsal..
Hát igen és ilyenkor van ez a sablon szöveg a nők résézről, hogy találjanak valmi kifogást, hogy más felé kacsingassanak. "A csajoknak szükségük van arra, hogy azt érezzék, mennyire csinosak és hogy érdeklődnek-e irántuk. Csak kíváncsiságból."
Telepítsd te is ezt az alkalmazást és ha lesz.rja az egészet és nem érdekli egyáltalán. Akkor DOBDD KI A P.CSÁBA!!!!!!! 22/F
Ezt én sem értem (pedig lány vagyok). Nem vagyok már iwiwen és barátom sincs most, de amikor a legjobb barátnőm aki amúgy kapcsolatban él, telepítette ezt az alkalmazást, én is csak csodálkoztam, hogy minek...? Aztán kiderült, hogy a pasija is telepítette, sőt, már majdnem egy randit is lezsírozott egy ott megismert lánnyal. És mivel a barátját egy cseppet sem izgatta, hogy ő is letöltötte, hamarosan szakítottak is.
Sztem töltsd le te is a csajok és pasikat, aztán majd meglátod mit szól hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!