Sorsszerű csupán vagy esetleg másról van szó?
Tudna valaki magyarázatot adni,azon kívül,hogy egyszerű véletlen-e ez a dolog vagy sem(kérdőjel) ...(ez a kérdés folytatása)
Nos a dolog annyi,hogy volt régebben egy srác az életemben,sokáig kerülgettük egymást,végülis összejöttünk.Mindig voltak nézeteltérések és sértődések,aztán vége szakadt a kapcsolatnak.A gond az,hogy mikor végeszakadt én többször álmodtam vele,hogy együtt vagyunk.Nem voltam szerelmes,elvileg ő jobban szeretett engem mint én őt.Aztán fellobbant bennem valami más iránt,vele összejöttem.Majd 1,5 év múlva vele szakítottam.A szakításnak köze volt az első sráchoz.Olyan volt,mintha hirtelen beleférkőzött volna az agyamban.Álmodtam vele gyakran(hogy együtt vagyunk,csók,meg miegyéb),és egyre jobban a gondolataimban volt.Ahányszor nagyon erősen rágondoltam(nem akartam rá gondolni,és mégis!),hirtelen megjelent az utcán.Persze nem lakunk olyan messze egymástól.Szakítás után felkerestem,ő döntés elé állított,majd megint elszakadtunk egymástól.Sértődés vagy nem,de hülyeség.Gondoltam én akkor már nem küldözgetek neki sms-eket,hagyom. Már eltelt több hét,és már sikerült a gondolataimat elzárnom,de tegnap megint beleférkőzött az agyamba.És megint megláttam,ő is meglátott-elég messziről kocsiból.Egyéb információkat nem mondok,de úgy érzem,hogy ez nem szerelem,csak mintha rám lenne erőltetve,hogy rá gondoljak.(tudom,hogy ő is gondolt rám az elmúlt években,megbeszéltük,ő is álmodott velem stb).Vajon elátkozott?Vagy létezik a telepátia(kérdőjel)Vagy csak az idióta gondolataim vonzzák be őt(kérdőjel)De már kb 20adjára fordul elő,hogy rágondolok és meglátom hirtelen.Más dolgot akkor miért nem tudok bevonzani,amit igazán szeretnék is(kérdőjel) Vagy csak szimplán sorsszerűség,hogy nem lakunk olyan messze és így normális,hogy meglátom őt....
Jajj nagyon köszi!
Na ez már valami,akkor mégis csak létezik! Ez már szerintem sem véletlen..Thaiföld,anyááám!
Lehet gyerekesnek tűnök,akkor tényleg egy kicsit kezdem elhinni,hogy létezik valami különös dolog.
Hát igen,de volt olyan is,hogy akarattal gondoltam rá(vagy titkon reméltem)és akkor is megjelent.A tegnapi az full véletlenül jött gondolat volt az tény.Telefonhívás és sms-t azt várhatok tőle,az nem jön össze :D
Nem akarom őt igazából,mint ahogy te is írtad a thaiföldes élményt,mégis te is találkoztál vele.Lehet a tudatalattink mégis akarja/akarta?
Nem tudom igazából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!