Megismertem egy férfit, aki mély benyomást tett a lelkemre. Van itt valaki, aki ért esetleg a jósláshoz? Miért bukkant fel ő az életemben? Ő a nagy ő?
Igen én értek.
Sajnos nem, sőt.
Őt egy rosszakaród küldte, valószínűleg átok, jobb ha minél előbb megszabadulsz tőle.
42/Médium
Engem a nagymamám tanitott jósolni éveken át, őt az anyukája. Úgymond végigfut a jövöbe látás áldása a családunkon, így én is -a többi emberhez képest- tisztán látom a saját és mások jövöjét. Konyhanyelven jós vagyok :)
Valószínüleg egy előző életedben találkoztatok már, azért érintette meg a lelkedet, mert az ilyen találkozások energiafelszabaduláshoz vezet az emberi szellemben. Viszont normális esetben ez nem vált ki szerelmet, csak akkor ha valóban olyan kapcsolat van a lelketek között, ami örökre szól. Tehát Ő a nagy Ő :)
Ui: Ha ezt mind elhiszed amit írtam, akkor javaslom hogy fordulj pszichológushoz.
Kis ő-vel írtad a Nagy Ő-t. Tehát reménytelen.
A nyelvtannáci voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!