Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a véletlen találkozásokban?
Mármint abban, hogy nem feltétlen okkal hoz titeket össze a sors? Vagy abban, hogy véletlen találkozhatsz életed párjával?
Én olyasmiben hiszek, hogy tegyük fel, történne valami rossz, pl. megbetegszek egy koncert előtt, amire már megvettem a jegyet meg imádom az előadót, de annyira szarul vagyok, hogy nem tuti tudok elmenni. Ekkor én azzal nyugtatnám magam, hogy semmi baj, lehet, hogy az orvosi rendelőben fogok összefutni életem nagy szerelmével.
Lehet ez nem tartozik ide, vagy nem épp erre vagy kíváncsi, de sztem pl ezzel a hozzáállással nagyon sok szar dolgot át lehet vészelni :D
Nem. Az ilyen találkozásoknál utólag kiderül, hogy mindkettő nagyon szép/jóképű, naná, hogy utólag lehet kamu misztikumot írni köré.
Közepes/ronda emberektől valahogy nem hallani ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!