Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek a véletlen találkozáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a véletlen találkozásokban?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 22:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Igen és tört volna el a lábam amikor találkoztam vele 3-szor véletlenül.
2017. júl. 4. 22:57
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Mármint abban, hogy nem feltétlen okkal hoz titeket össze a sors? Vagy abban, hogy véletlen találkozhatsz életed párjával?

Én olyasmiben hiszek, hogy tegyük fel, történne valami rossz, pl. megbetegszek egy koncert előtt, amire már megvettem a jegyet meg imádom az előadót, de annyira szarul vagyok, hogy nem tuti tudok elmenni. Ekkor én azzal nyugtatnám magam, hogy semmi baj, lehet, hogy az orvosi rendelőben fogok összefutni életem nagy szerelmével.

Lehet ez nem tartozik ide, vagy nem épp erre vagy kíváncsi, de sztem pl ezzel a hozzáállással nagyon sok szar dolgot át lehet vészelni :D

2017. júl. 4. 22:58
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Azokat a dolgokat hívjuk véletlennek, amiknek nem ismerjük az összefüggéseit. Én nem hiszek a véletlenekben, mindennek van oka, akkor is, ha nem tudom, hogy éppen micsoda.
2017. júl. 4. 22:58
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
Igen, előfordul néha, hogy a sors terel valakit valaki felé.
2017. júl. 4. 22:59
 5/21 A kérdező kommentje:
#2 hogy véletlen találkozom a leendő párommal például :)
2017. júl. 4. 23:02
 6/21 A kérdező kommentje:
#3 részben én is így gondolom, lehet hogy csak legbelül vágyom egy véletlen találkozásra , hogy megtapasztaljam, de igazából magam sem tudom, hogy higyjek e benne
2017. júl. 4. 23:06
 7/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nincs véletlen, mindennek megvan a maga oka. Az esetek többségében viszont csak később, utólag jövünk rá, hogy mi miért történt.
2017. júl. 4. 23:06
 8/21 A legrosszabb ***** válasza:
37%
Baromság.
2017. júl. 4. 23:07
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy vannak-e véletlenek, de minden találkozás formál rajtunk.
2017. júl. 4. 23:19
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Az ilyen találkozásoknál utólag kiderül, hogy mindkettő nagyon szép/jóképű, naná, hogy utólag lehet kamu misztikumot írni köré.

Közepes/ronda emberektől valahogy nem hallani ilyesmit.

2017. júl. 4. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!