Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a véletlen találkozásokban?
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 22:53
11/21 A kérdező kommentje:
#7 egyetértek, legalábbis saját tapasztalataim alapján gondolom így
2017. júl. 4. 23:21
12/21 A kérdező kommentje:
Vagyis #9 *
2017. júl. 4. 23:23
13/21 anonim válasza:
Igen hiszek. Nem akarsz véletlen találkozni?
14/21 anonim válasza:
Marmint hogy valaki nem szandekosan tolja a parkeresest, nem tinderezik vadul hogy legyen valakije es ilyenek?
Nos, en soha nem eroltettem, mindig csak ugy megismertem valakit akivel aztan szimpik voltunk egymasnak.
15/21 anonim válasza:
Nem, hiszen az sem véletlen, hogy kiírtad ide ezt a kérdést. Épp most születik alatta az új GYIKes álompár.
16/21 anonim válasza:
Persze egyszerűbb mindent a sorsa fogni. Mert ha valami nem sikerül mondhatjuk azt, hogy a sors akarta így... és ezzel máris elhárítjuk magunkról a felelősséget. Mert ugye azt kellemetlen lenne beismerni hogy húú de hülye voltam, elszúrtam... nem. ááá. inkább a sors akarta így :D Hülyék vagytok, akik a sorsban hisztek. Nincs sors. véletlenek vannak, meg lehetőségek amikkel vagy élsz vagy nem.
17/21 anonim válasza:
Igen, mivel véletlenül találkoztam a férjemmel és 15 éve élünk együtt.
18/21 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés. Ha a sorsszerű találkozásokra gondolsz, az pont, hogy nem véletlen.
19/21 A kérdező kommentje:
#18 miért lenne értelmetlen a kérdés? A sorsszerű találkozásokon kívül lehetnek véletlen találkozások is. Attól függ kinek mi a nézőpontja. Van aki a sorsban, van aki a véletlenekben hisz.
2017. júl. 5. 16:17
20/21 anonim válasza:
Túl sok "véletlen" történt már eddig az életemben, ami miatt úgy gondolom, hogy nincs véletlen, és mindennek oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!