Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem a sors iróniája, hogy olyan szülőknek lett leszbikus gyereke akik homofóbok?
Amikor a meleg ismerőseimnek beszóltak a homofóbok, akkor egyrészről azt kívántam nekik, hogy remélem az ő gyerekükről is kiderül majd, hogy meleg. De aztán egyből meg is bántam, mert rossz lenne szegény gyereknek.
Szóval remélem azért jól bírod és kitartást kedves kérdező. :)
Felfoghatjuk úgy, hogy a sors iróniája.
Én sokkal inkább úgy fogom fel ezeket az élethelyzeteket, hogy karmikus lecke az ilyen szülők számára.
A legtöbb szülő kb annyira nem örülne, ha kiderülne, hogy a gyereke meleg, mint ha az derülne ki, hogy beleszívott egy füves cigibe. Sajnos a jó öregeket, meg persze a fiatalokat nagyon megvezette a média az ilyen területeken, mivel ezeket szeretik figyelem felkeltésből szélsőségesen mutogatni.
Valószínű a szüleid, csak annyira, homofóbok, hogy természet ellenesnek tartják a homoszexualitást, mivel a társadolmba eléggé így lett beágyazva.
Egy igazi homofób, ki megy a meleg fesztiválra, hogy elcsatangoló homokosokra vadászon, aztán jól összeverje őket, mivel csak így tudja kimutattni, hogy ő mennyire is szeretne meleg lenni.
Sajnos nem, ez egy társadalmi probléma, hogy olyan emberek vállalnak gyereket, akik nem képesek feltétlenül szeretni őket.
Az örökbefogadáskor persze vizsgálnak mindent, de ha te szülöd meg, akkor lehetsz szörnyű ember, akkor is felnevelheted. Hát gratulálok ehhez a logikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!