Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt? Hogyan tudnék segíteni a barátnőmön?

Férfi vagyok, és nagyon komoly szexuális trauma volt az életemben. Ezt csak azért írom le, hogy tudja mindenki, hogy nem érzéketlenségből, szemétségből és empátia mentességből írom majd, amit írni fogok.
Nos, a helyzet az, hogy a terápia, amire elvileg járt, semmit nem ért.
A reakciója egy %-ban sem közelíti egy értelmes, felnőtt ember reakcióját, olyanét pedig pláne nem, aki akár csak megpróbálta feldolgozni a traumáját.
Nem fogsz rajta segíteni sehogy sem. Ha erre te akár éveket áldozol az életedből, azt sose fogod visszakapni.
Csak el fog belőled venni az egész.
Az lenne az egyetlen esély a javulásra, ha egy jó szakember segítségével, hosszú és komoly terápia által feldolgozza a problémáit, és veled is nyíltan tud beszélni ezekről. De neked ehhez sok türelem kellene, még akkor is, ha minden tökéletesen halad.
Na de általában nincs ilyen tökéletesség - főleg ha valaki felnőtt nő létére ezen a szinten mozog - és nem látok esély arra, hogy tényleg ebben az országban egy olyan jó szakemberhez fog kerülni, és arra se, hogy bárkinek birka türelme legyen ehhez.
Megjegyzem, hogy SEMMI cuki nincs az egészben, és veled is van némi probléma, ha azt feltételezed, hogy bárkinek is annak hangzik.
Nekem egy gyerek érzetét kelti, mind ez a fogalmazás, hogy ölbe kell venni, meg babusgatni, meg már az is, hogy bebújik a szekrénybe vagy az ágy alá.
Ha esetleg igaz, hogy nincs traumája (nem hiszem), akkor még rosszabb, akkor egyenesen defektes, hogy személyes trauma nélkül így reagál témákra.
(A többi válaszolónak mondom, hogy benne van a pakliban, hogy valami látens pedo troll írta ki a kérdést. Én is arra való tekintettel válaszoltam, hogy hátha valódi a kérdés.)

Szerintem meg akkor is addig kell orvoshoz járni amíg el nem kezd javulni. Előbb vagy utóbb lesz javulás. Sok beteg ember azt mondja semmi sem segít vagy nem éri meg neki. Ez mind lustaság stb, közben hiába ők az áldozatok akkor is tönkre tetszik más életet is.
By the way csajod egy időzített bomba, mert ez a típus ha szakítani akarsz majd nem fogja engedni..... Volt ilyen nőm véged van haver mint a botnak.

Az anyjával ülj le erről beszélni, négyszemközt, és kérdezz rá, hogy kezdődott, mi az oka, mert jogod van tudni. Aztán együtt keressetek megoldást.
Persze dönthetsz úgy is, hogy neked ez túl sok, és nem akarod ezt a terhet a nyakadba venni. Ebben az esetben szakíts a lánnyal. Mondd el, hogy úgy érzed, hogy nem őszinte veled, neked pedig ez érzelmileg nagyon megterhelő. Nem akarod így folytatni, engedjétek el egymást, ő pedig előbb épüljön fel, mert a következő kapcsolata is rá fog erre menni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!