Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja hogy akárhova megyünk vagy akárhol vagyunk összeszemez valakivel?
Nem megnéz egy nőt hanem a tekintetet kiprovokálja szemez.
Egotuning?
Vagy ha vki flörtöl vele, viszonozza.
Ha meg nem kellek minek van akkor velem, minek "köti le" magát?
Ebben a formában ez nekem is nagyon rosszul esne. Tök mindegy, hogy csak ego-tuning vagy már kifele kacsingat ennyire a kapcsolatból...Én biztos nem tudnám ezt huzamosabb ideig elviselni.
Beszéltetek már erről komolyabban?
Eloszor add vissza a fereg narcisztikusnak ezz.
Ezt nevezi a szakma haromdzogezesnek amugy. Ez a manipulacio es leerekelesed resze.
Nezd ezeket a videokat es ezekbol felusmered,h narcidztikus es epp a haromszogezes mamipulaciot csinslja a szemezessel a gyoker.
Ha szolsz,akkor hilyenek nez. Ez a gazlangozas.h hazudik nyilvsnvalo dolgokrol.
Köszi a videokat. Nézem.
Ha szólok igen, hülyének néz, letagadja. Ellenkező esetben ha én csinálom, abból meg balhézik.
De minek van velem ha nem vagyok fontos? Akkor minek a sok hűhó féltékenység szerelemvallomások a tapadás ragadás meg a többi?
Nem az a kérdés én miert vagyok vele, nem én szemezek másokkal. Nekem nincs is szükségem más pasik pillantgatasaira se, meg semmire sem tőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!