Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elviselhetetlenek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elviselhetetlenek a nők várandósan? Pedig az ember próbál támasz lenni, segíteni sok mindenben, dolgozik mint a hülye, mégiscsak kritikát és flegmázást kap. Beszélgetni sem lehet erről, mert megsértődik, mert szerinte én vagyok a fasz.

Figyelt kérdés

ma 19:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Hormonok. De mindent arra fogni nem lehet. Lehet nem nyújtasz neki támaszt. Nem tudom, de beszélgetni kéne harag nélkül. Ha nem hajlandó rá még jobban el fog mérgesedni a helyzet sajnos.
ma 19:49
 2/22 anonim ***** válasza:
60%

"mert szerinte én vagyok a fasz"

Miért gondolja így? Oka nyilván van.

ma 19:49
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
Nem kell gyereket vállalni, ennyi.
ma 19:53
 4/22 anonim ***** válasza:
27%

És ez lesz ez még rosszabb is, ha megjön a pulya. A te szereped innentől "pénzt keresni", hamar kizárva találod magad a családodból, ami persze "kizárólag a te hibád".

Hát, megérte az a 10-20 perc, amíg a gyereket nemzetted? Hát... 10-20 évig fizeted majd az árát.

ma 19:57
 5/22 anonim ***** válasza:
68%

Te biztosan kvára nyugodtan viselkednél, hogyha hánysz, 0-24 émelyegsz, fáj a derekad, a melled, hőhullámok kínoznak, nem tudsz enni mert az étel gpndolatára is hánynod kell, vizesedsz, minden szagtól felfordul a gyomrod - és persze ezek mellett még a férjed is bszogat, hogy miért nem vagy derűs és mosolygós.

Nyilván okkal mondja azt, hogy phasz vagy, nem jókedvéből.

ma 19:57
 6/22 anonim ***** válasza:
26%
El kéne vetetni a kisbabát ha lehetséges mert annyit fog szenvedni miatattok mint a Jézus a kereszten. Nyilván nem kellett volna babapeojektbe fogni. A terhesség alatti girmonváltozások, testi és lelki változások nem jó ürügyek arra, hogy lef@szozzon ha te tényleg beleadsz mindent. Vagy menjen el pszichológushoz ha idegbeteg lett mert legjobban árt a magzatnak. Hátha tudna rajta segíteni. A kommunikáció hiánya nem fog jóra vezetni és az sem, hogy nem akarjátok egymás oldalát megérteni, se változtatni.
ma 19:58
 7/22 anonim ***** válasza:
31%
#5 TIPIKUS női komment. Más nő is hány, mindene fáj és képzeld el mellette még 1-2 gyereket nevel! Nem nyafog, nem f*szozz hanem normális hangnemben elmondja mi baja!
ma 20:01
 8/22 A kérdező kommentje:
Akkor sorolom. Másodállást vállalok, hogy több pénzünk legyen. Segítek a mosogatásban, takarításban, a gyereknevelésben. Jó részt én fizetem a közös dolgokat. Sokszor alvás nélkül is helytállok. Eljárok bevásárolni. Simogatom ha kell, ölelem, puszilom. Ezerszer többet mint ő engem...
ma 20:04
 9/22 anonim ***** válasza:
43%

Mi sok mindenben segítesz pontosan, és milyen kritikákat kapsz, és miként próbálsz beszélni róla?

Könyörgöm már pasik...

Bennetek sose fejlődik egy gyerek, ti sose menstruáltok, nem ingadozik a hormonháztartásotok hónapról hónapra, aminek a végén akár depressziós tüneteitek is lehetnek, rohadt nagy ingerültséggel! Ezt nem azért csináljuk mert nekünk ez olyan jó! Ez megtörténik a szervezetben! Hormonok dúlnak! És akkor még csak nem is egy terhesség történik.

Felcsinálni a párodat könnyű volt! Tanulni arról, hogy milyen fizikai változáson megy át egy nő, na azt aztán nem! Teljesen megváltozik hormonálisan, mert a TE GYEREKEDdel terhes!

Kiváncsi lennék ti mégis mit kezdenétek magatokkal, amikor teljesen megváltozna a szervezetetek, az érzékelésetek, az érzelmi állapototok! Benne nő a gyereked, 9 hónapot képes vagy kibírni azzal, hogy támogatod őt, kényezteted, segítesz neki relaxálni, nem?

Komolyan, dolgozni kell? Neki a teste táplálja a gyereket a születés előtt és után is, és a gyerek mentális egészsége, a világba vetett hite elsődlegesen az anyán fog múlni!

Elnézést kérek minden nő nevében hogy felcsinálod aztán meg tárod kezeidet mert a hormonok dolgoznak benne, és jaj hát erre nem számítottál! ... Neked kell lenned a támasz és biztonság.

ma 20:08
 10/22 anonim ***** válasza:
56%
#8 Te csak spermadonor vagy és egy papucs.
ma 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!