Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elviselhetetlenek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elviselhetetlenek a nők várandósan? Pedig az ember próbál támasz lenni, segíteni sok mindenben, dolgozik mint a hülye, mégiscsak kritikát és flegmázást kap. Beszélgetni sem lehet erről, mert megsértődik, mert szerinte én vagyok a fasz.

Figyelt kérdés

tegnap 19:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
70%
Ezt el nem viselném,az ilyen nőt elhagynàm...
tegnap 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

Ne kérj elnézést az én nevemben! Terhesen meg menstruáció alatt se voltam alpári. Nem vertem csönddel se a párom hanem ha valami zavart akkor elmondtam normálisan. Nem kifogás, hogy terhes a nő. Attól még ember vagy és a férfi nem tehet róla, hogy nem jól viseled amivel jár. A nőnek kéne utána nézni mivel jár és nem bokszolózsákként felhasználni a férjét.

tegnap 20:12
 13/24 anonim ***** válasza:
55%
Papucs vagy,és pénztárca neki semmi más...tipliznék
tegnap 20:12
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
De tulajdonképpen le se írta, hogy mi a nő baja, mi nem tetszik neki, mi a gond! Miért nem lehet konkrétumokat írni? Oké csinálsz dolgokat, amiket nyilván egy pasinak is kell csinálnia egy kapcsolatban nem csak a nő dolga.. és? Pontos infók a kérdés érdemi megvitatásához?
tegnap 20:17
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

És miért gondolod, hogy minden nő olyan, mint a te csajod, kérdező?

Marha nagy észkombájn lehetsz hallod, jól összeilletek a nőddel.

tegnap 20:18
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
A terhesség olyan mint egy hosszú menstruáció, ezzel kell sajnos számolni.
tegnap 20:28
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy sok nő terhesség nélkül is elviselhetetlen.
tegnap 20:36
 18/24 anonim ***** válasza:
43%

"Miért elviselhetetlenek a nők várandósan?"

Miért ejtettél több nőt teherbe? Vagy mi ez a többes szám? Ha a te feleséged elviselhetetlen, akkor neked kell tudni miért az.

tegnap 20:43
 19/24 anonim ***** válasza:

Kívülállóként nagyon nehéz erre választ adni.

A másállapot megterheli a szervezetet, a feje tetejére áll a hormonháztartás, de ez nem indok arra, hogy valaki folyton ingerült legyen. Ha valamit kifogásol, kommunikáljon veled, de asszertívan!

tegnap 21:14
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Felkészültünk a télre, de hóra nem számítottunk.
tegnap 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!