Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elviselhetetlenek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elviselhetetlenek a nők várandósan? Pedig az ember próbál támasz lenni, segíteni sok mindenben, dolgozik mint a hülye, mégiscsak kritikát és flegmázást kap. Beszélgetni sem lehet erről, mert megsértődik, mert szerinte én vagyok a fasz.

Figyelt kérdés

tegnap 19:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

9 azért nem kell ám ekkora ügyet csinálni a terhességből, attól még lehet normálisnak lenni.

Sok nő azért kicsit túljátsza ezt a dolgot.

tegnap 22:44
 22/24 anonim ***** válasza:
21 Mert te az összes nő vagy hogy mindent tudsz okostojás.
tegnap 23:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Hormonok.

3 nővérem van, amióta az eszemet tudom arra figyeltem, hogy mikor lehet velük értelmesen beszélni és mikor kell őket inkább magukra hagyni. A menstruáció előtt 3 nappal már előre készülök mibe fog belekötni a párom, ilyenkor semmilyen vitába nem állok bele, csak nyelek egy nagyot. Hasonló a helyzet a terhességgel is csak ott jóval hosszabb periódusról van szó, hangulatingadozások gyakorlatilag bármikor előfordulnak, depresszió és szexmánia szintén.

ma 00:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már a hormonozást. Mindenkinek vannak hormonjai és mindenféle behatás kivált hormonválaszt. Az is, ha lefaxozol olyat, aki nem terhes. Ha ő meg tudja állni, hogy ne csapjon pofán, akkor tőled is elvárható, hogy normálisan beszélj a másikkal vagy időt kérj magzatpózba szenvedni.
ma 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!