Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagyják cserben a párok egymást mostanság?
Minden embernek,mindkét tagjának a kapcsolatban, vannak hiányosságai,gondjai,és ahelyett,hogy egymást támogatnák,emelnék,értem ez alatt annyit,hogy ott vagyok vele,és ennyi..ennyit kéne tenni...
a gondokat könyebb lenne legyőzni,többet is lelehetne, és lehet mindkét fél megszabadulna valamitől,mert érzi a másik törődését,ezáltal beindul az öngyógyítás is...,az öröm,a motiváció,a szeretet...a kapcsolat szövetsége erősebb lesz...
Ezzel szemben,mi van?!
Cserbenhagyják egymást,rombolnak együtt,egymásban,és saját magukban is a párok...az önzőséggel,a kritikus szemlélettel,az elégedetlenséggel,a el nem fogadással,a túl becsült egóval...kevesebbnek ítélik a másikat,többet akarnak,miközben ugyanolyan mindenki...
és miért nem boldogok?!
Mert irreális elképzelései vannak mindenkivel szemben,főleg,ha sérült is a lélek...a felelösség bomba...
És elég,ha ebből az egyik fél is kiszáll,elfut..a másik megmenteni sem
engedi...
Gondoljátok végig!
Komolyan??Ez remek:D:D
Köszi,hogy leírtad<3:)
Mert nem akarják elkotelezni magukat. Úgy vannak vele ez most így jó de tudják, hogy nem őt akarják hosszú távon. Hiányzik a szeretet es a tisztelet az ilyen kapcsolatokból. Egyes emberek szerintem túl fiatalok is egy ilyen kapcsolathoz.
A másik baj hogy az emberek hazugságban élnek és 80%-uk természetesnek gondolja, hogy nem mond igazat. Évekig kerestem őszinte páromat de beletörődtem, hogy egy kihalt dolog, legalábbis nagyon nehéz találni a független huszonévesek körében.
Teljesen egyetértek veled:)
Nem akarom magam reklámozni,de itt vagyok huszon évesen egyedül évek óta ,és hidd el léteznek még páran,ezért ne add fel!Kérlek!
A hazugság a legnagyobb ostobaság,amit művelhetnek egymással a párok,és ebbe a füllentés is beletartozik,mert kinövi magát hazugsággá...
A tisztelet nélkül,udvariasság mindkét féltől alap lenne,anélkül bele se vágjon senki!!
Azt senki ne felejtse,hogy érző,lélegző lénnyel játszik mindenki!!
Szeretet alap...
Igen de sajnos sok embernek nem ez szamit. A pénz, a luxus, a barátok. Fiúkra és lányokra is igaz. Sőt.. A pénzéhes ostoba lányok sok mindenről tehetnek. Nem mindenki ilyen de miattuk és a husegtelen emberek miatt egyre kevesebben bíznak az emberek a parjukban. És az ilyen emberek miatt van nehezebb dolga annak akit a szerelem érdekel és a megértés, támogatás. Pár rossz élmény miatt a pasik általánosítani fognak. De ez forditva is igy működik, fiukat se kell félteni akik inkabb a haverokkal isznak ahelyett, hogy megnézzék a baratnojuket.
Köszi a kívánságot bár az én esetem másabb. Én szerelmes lettem, találtam egy jószívű tiszteletteljes srácot de már 10 hónapja nem tudom a fullentesrol leszoktatni. Hiaba mondom neki, hogy nincs értelme mert én ugyis levágom (tényleg le szojtam
Én úgy gondolom,aki hazudik az nem szeret igazán...
Mutasd meg neki ezt a két sort a hazugságról,meghogy ez nem szeretet ...kérdezd meg valóságosan szeret vagy megjátsza?ha igen akkor kérd meg hogy ne tegye mert bánt téged...
Nem jó úgy élni,hogy találgatsz mi igaz,annál az egyedül is jobb,ha nincs tisztelete feléd..
Köszi,hogy írtál,remélem megtudjátok beszélni!!:)szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!