Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányokat miért nem hagyják el?
biztos jól szopnak :@@@@@
nem tudom
Nem a külsőről szól, hanem a "szép" lányok isznak mint ha muszáj lenne, vagány-csajok, pláza-Facebook-táska-cipő az életük. PErsze nem álatlánosítani akarok, vannak nagyon szép, normális-kedves-jófej csajok, és vannak piás-otromba-buta stb csúnyácskák is.
Amúgy is, kinek mi, ki a szép?
Miért az ivást kell felhozni ellenpéldaként, mintha az valami ördögtől való dolog lenne?
Átlagos kinézetű lány vagyok, két éves kapcsolatban, szeretek olvasni, tájékozódni a világ dolgairól széles körökben, szeretem a művészetet, de ennek ellenére inni is szeretek. Igen, berúgásig. Most emiatt vagyok kevésbé művelt?
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a szépség szubjektív.
Ugyanakkor a nagyon szép lányokhoz, a "mindenki ideálja" típusúakhoz félnek a férfiak odamenni és kezdeményezni, mert úgy gondolják, nagyobb az esély a visszautasításra. A belső értékek fontosságát most nem említeném, mert ahogy nézem itt ez annyira nincs terítéken.
Azt mondjuk nem értem, miért azonosítjátok be rögtön a szépségét annak, hogy elkényeztetett divatmacákra asszociáltok.
Ismerek szerény, kedves lányt, aki gyönyörű, és csúnya lányt, aki flegma és egoista.
Az, hogy milyen géneket kaptunk, nem megváltoztatható, mindamellett nem az felelős a viselkedésünkért.
Aki elkényeztetett p@csa, annak a neveltetésével van a baj, nem az adottságaival
Mint láthattad, oda is írtam, hogy nem akarok általánosítani, kis szövegértelmezés...
A berúgással nekem nincs problémám, de személy szerint szerintem szánalmas az, amikor fiatal csajok ájulásig vedelnek, és nem egyszer, hanem minden hétvégén, minden buliban. Bár pasiban is szánalmas...
Szóval, nem a piával van a gond, hanem a mértéktelen vedeléssel. És ez nem szépség kérdése, szép-csúnya, tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!