Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ennyire szeretitek a 'nyalizós' de csúnya lányokat?
Van egy fiú aki pár hónapja udvarolt nekem, hazakísérgetett, éjszaka órákat beszélgettünk személyesen vagy telefonon. Egész napos sms-ezések stb. Tényleg éreztem, hogy akar tőlem valamit. De én szimpla barátként tekintettem rá, nem igazán viszonoztam. De mostanában kevesebbet hív, ha találkozunk nem velem foglalkozik.(vagy nem csak velem mint régen). De már azt veszem észre hogy én beleszerettem, iszonyúan várom a hívását és majd belepusztulok ha elfelejt felhívni (még akkor is ha nem volt megbeszélve.) Folyton visszaolvasom az sms-eit, de mostanában kevesebbet ír :( Ez annyira rossz most nekem. Van két lány akivel valami testéri kapcsolatban áll, de a két csaj iszonyúan rá van kattanva. (Várnak 2 órát suliba hogy együtt menjenek haza, stb) Ő meg nem akar bunkó lenni és nem küldi el őket, sőt még élvezi is hogy extra figyelmet kap. Amikor beszélgetünk akkor is folyton odajönnek én meg direkt ott hagyom, hogy döntse el, velem akar foglalkozni vagy velük. De az hogy én is elkezdjek "nyalizni" neki a többi csajjal azt már nem. Vagy ott kéne vele maradni és tovább beszélgetni? Meg a másik, hogy a ezek a lányok egész nap hívogatják. Én nem vagyok ilyen bunkó, akkor hívom ha megbeszéltük vagy ha van vmi téma. De ezekkel a lányokkal sokkal többet foglalkozik. Akkor mégis jó hogyha többet beszélünk telefonon?
Köszönöm 16/L
nem szeretem a csúnya lányokat.
20F
Pontosítok: általában többet várnak, aztán elszúrják, hogy megjátsszák az elérhetetlent.
Kérdező, még annyit, hogy ne légy önző. Velük is foglalkozik, meg veled is, hisz ők is a barátai. Ja és nem tudtad, hogy a nagyon rámenős csajokkal a férfiak nem jönnek össze vagy csak d*gásra? Mert így van ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!