Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ennyire csúnya vagyok?
Folyton visszautasítanak, pedig igyekszem mindig ápolt lenni minden téren, különösen figyelek a viselkedésemre is...nem értem mi a baj....Egyedül vagyok és magányos...Lányok véleményt! 21/F
Üdv!
Hát én fiú vagyok, de válaszolnék.
A megoldás az, hogy idősebb (24-26 éves) csajoknál kéne próbálkozni! Mert te is idősebbnek nézel ki, főleg hosszabb hajjal.
Szerintem kb. ennyi. Férfi szemmel szerintem nem vagy ronda, eléggé szimmetrikus az arcod.
Tök jóó tudsz lovagolni,hmm képek alapján te egy nagyon gyengéd, érzelmes törődő pasi vagy , szerintem :P
Hmm az a baj, hogy én személy szerint a rendes igazi pasikat szeretem aki törődik velem ,de azért maradjon pasi .
De különben kinézet alapján egy erős középmezőnybe raknálak, és idősebbnek nézel ki ,mint 21.
Én nem döntök kinézet alapján,de valahogy nem fogod meg a lányokat kinézetre, akkor belsővel kell megfogni őket, amivel az a baj, hogy ismerkedni kell, hogy kiismerjék , hogy jó ember vagy :D
Átlagos vagy , nem csúnya!
Nincs nagyon több véleményem , keress olyan lányt aki szeret lovagolni, ahogy látom te is szeretsz :)
Vagy valami olyat, amit mindketten szerettek és akkor már ismerke4dhetsz is :)
Én nem látom,hogy hosszabb haja lenne bármelyik képen.Sőt a képen sem olyan jók.Van 2 lovas kép amin semmit nem látni,csak azt hogy sovány vagy,vagyis semmi férfias tartásod nincs.Van két kép ahol zenélsz a hangszeren,de egyik sem mutatja meg igazán az arcodat.
Nekem nem jössz be.
22/N
Szerintem nincs veled semmi baj!!
Vágass egy vagány rövid sérót:)...
és ennyi!
33N
Ja meg szerintem kezdj el gyúrni, úgy jobban megy majd a hízás is. De legalábbis vastagabb leszel. Ám szerintem nem ezzel van gond.
Első
Esélyed sincs, nem bántásból, akik meg ilyen középkategóriába sorolnak azokkal meg alapból nem érdemes kezdeni mert akkor megszakadsz sem lehetsz a szemükben "jó".
Kezdj el valami sportot, igyál tömegnövelőket, idővel jön fog rád a cucc.
tudsz zenélni és lovagolni (bár ülésen van mit korrigálni, de kinek nincs). jól nézel ki, nekem bejössz, csak én már férjnél vagyok :D meg fiatal is vagy hozzám.
semmi baj nincs veled, utolsóra ne hallgass.
29/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!