Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ti csinosak vagytok, szépek stb. akkor mi visz rá titeket hogy egy kifejezetten csúnya és nem is okos pasival járjatok? (nem is gazdag. )
őőőő le szögezném hogy a kérdés nálam a qrva szánalmas kategóriába esik a fogalmazással 1ütt
1.: mi az hogy szép stb .. 2 belső tulajdonságot írtál le és 0 külsőt ez önmagába jellemez téged :D a kérdés második része: látom a szavak jelentésével nem igazán vagy tisztába okos azt jelenti h kívülről fújja az összes prím számot miegymás esetleg nem az értelmesre gondoltál ?:D [tudom hasonlít de van némi különbség] am 1xü a válasz: úgy hívják ezen igazán ÉRTELMETLEN és minden logikát nélkülöző érzést hogy szerelem
amihez természetesen semmi köze nincs a pénznek [belső értékekbe te se lehetsz túl gazdag..]
19F
szerk: 2 külső 0 belső :D én kérek elnézést
19F
A kifejezetten csúnya, az relatív kifejezés. Biztos talált benne a lány olyat, ami neki kellett. Pl. szeretetet, megbecsülést, tiszteletet, szerelmet.
18/l
+ a "csúnya" pasikkal nem úgy jöttök össze h oda mész és felszeded :D hanem már alapból ismered majd a csávó sec perc alatt le csap téged a gyúrós köcsög kezéről :D
19F
ucsó ez őőőőőőő gáz ... mi az hogy jelentéktelen? mert te ki vagy ?:D vmi fő mufti usaba? cicám kb 5 ember jelentős a földön a többi meg le van szrva :D
19F
Mindenkinek más a szép és a csúnya.Illetve azért mert valaki nem okos,attól még egy párkapcsolatban lehet normális és olyan tipus,amilyenre a lány vágyik.De szerintem amiket leírtál az nem törvényszerű.
Az okos egy tág fogalom:Lehet bukásra ált a suliban,de attól még lehet értelmes gondolkodása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!