Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ha ti csinosak vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha ti csinosak vagytok, szépek stb. akkor mi visz rá titeket hogy egy kifejezetten csúnya és nem is okos pasival járjatok? (nem is gazdag. )

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 12:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

12:11-es vagyok.

Én nem csak az értelmes palikat, hanem az okosakat is szeretem. Mármint én szeretek elvitázgatni, eszmecseréket folytatni bizonyos dolgokról. :D

18/l

2011. febr. 2. 12:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mikor összejöttem a párommal, mindenki magyarázott nekem, hogy miért pont ő..milyen csúnya..hozzám egy helyes pasi illene, vagy akár ennél jobb. Nem tudom miért látja őt mindenki csúnyának, mert én őt látom a legszebb férfinak a földön..hát ez a szerelem. Ja, és nem keres sokat(ami annyira nem érdekel, hogy elmondani nem tudom), de a legfőbb, hogy értelmes, és beleszerettem.
2011. febr. 2. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor marad a személyisége és a megható mértékű imádata.
2011. febr. 2. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Butával én se kezdenék. A külső meg mindegy, voltam én már szerelmes olyan "ronda" pasasba is, hogy a barátnőim csak hüledeztek.
2011. febr. 2. 13:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi?

Csúnya, ezért megbecsüli, hogy egy ilyen jó nőt kapott, ezért nem csal meg. Ráadásul ha még nem is túl okos nem is lenne elég esze, ahhoz, hogy megcsaljon és ne jöjjek rá.

Nem magamról beszéltem, én nem járnék egy ilyen pasival, de ismerek egy különösen szép és csinos lányt, akinek elege lett abból, hogy mindig csalódott a pasikban, és most egy ilyen sráccal jár már évek óta, és biztonságban érzi magát mellette.

2011. febr. 2. 14:02
 16/19 anonim ***** válasza:
A szerelem. Voltam már így.
2011. febr. 2. 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem eszre se vennem. Semmikepp nem jarnak vele.
2011. febr. 2. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:
nagy a farka:)
2011. febr. 2. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Sokra megyek, ha csak azért nem lép félre, mert úgyis lebukna, vagy másnak úgysem kellene.
2011. febr. 2. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!