Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akkor is járnátok csúnya pasival, ha nem gazdag?
igen, ha a belső megfog, akkor igen!
persze legyen ápolt stb....
Ha jelenleg abba a csúnya pasiba vagyok szerelmes, akkor igen.
Ha meg nem, akkor nincs az az ember, aki rá tudna venni, hogy olyannal legyek együtt, aki undort kelt bennem, utálom, vagy csak szimplán a hátam közepére kívánom.
A srác anyagi helyzete nálam nem szempont. A külseje sincs az első helyen.
19/L
Engem nem érdekel a pénz. De abszolút nem!
Mikor a férjemmel összejöttem, nem kérdeztem meg, hogy van-e kocsija és lakása. Söt! Azt is csak másnap tudtam meg, hogy dolgozik egyáltalán. Ez nem vicc. Engem semmilyen anyagiakkal kapcsolatos dolog nem érdekel...
Az, hogy csúnya-e vagy nem? Fene tudja. Kinek mi. Nekem általában nem tetszenek azok a férfiak, akikre a többség azt mondja, hogy jól néz ki. Elég egyéni ízlésem van.
A lányom pl. férjemre hasonlít. Mindenki mondja, hogy rá hasonlít csak szebb kiadásban. Közvélemény szerint a férjem sem egy Adonisz, nekem mégis a legjobb pasi.
A válaszom tehát, igen, össze ha nekem tetszik és megfog benne valami.
23/N
A szépség relatív. Legutóbbi barátomról minden barátnőmnek az volt a véleménye, hogy nem néz ki jól. Én oda meg vissza voltam érte, mellesleg nem volt gazdag, átlagos anyagi körülmények között élt.
Aki valakinek csúnya, az lehet, hogy másnak nagyon is bejön:)
Nyilván mindig mindenki a rossz alapján általánosít.Nem számít hogy 10ből 9 nő nem tartja fontosnak a pénzt,ha ott van 1 aki meg igen.
NEm állítom,hogy nem számít a külső,mert számít.Bárki mondja,hogy nem,hazudik.Az persze más kérdés,hogy lehet az,akit én nagyon szépnek,helyesnek találok,az másnak mérhetetlenül csúnya.Nyilván olyan pasival jövök össze,aki tetszik nekem és akihez vonzódok.
DE..
Nem számít a pénz.És nem értem,hogy miért olyan nehéz ezt elhinni.Ha valakit megismerek,akkor nem az lesz az első kérdésem,hogy van e kocsija,lakása,mennyire gazdag a családja.MEgtetszik,összejövök vele és ennyi.Sose szerettem,ha kiny*lják a seggem.Utálom ha helyettem fizetnek,ha fuvaroznak ide oda,utálom ha elém teszik,azt amit el akarok érni. Ez persze nem jelenti,hogy nem esik jól,ha néha meghívnak vacsorázni,vagy elvisznek moziba,de köszönöm szépen,ebből nem kell a rendszer.
Sajnálom ha ti eddig csak ilyen pénzéhes libákkal találkoztatok,de vannak még a világon olyanok is,nem is kevés,akiket nem a pénz hajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!