Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, akkor is járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akkor is járnátok csúnya pasival, ha nem gazdag?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 13:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%

igen, ha a belső megfog, akkor igen!

persze legyen ápolt stb....

2011. máj. 28. 13:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Senkivel nem járnék a pénzze miatt..
2011. máj. 28. 13:38
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha jelenleg abba a csúnya pasiba vagyok szerelmes, akkor igen.

Ha meg nem, akkor nincs az az ember, aki rá tudna venni, hogy olyannal legyek együtt, aki undort kelt bennem, utálom, vagy csak szimplán a hátam közepére kívánom.

2011. máj. 28. 13:39
 4/22 anonim ***** válasza:

A srác anyagi helyzete nálam nem szempont. A külseje sincs az első helyen.

19/L

2011. máj. 28. 13:41
 5/22 anonim ***** válasza:
48%
Na jól van ám! Mennyi álszent jókislány! Érdekes akkor minden jó csaj, miért az ilyen 30kg-os zselézett hajú, jó kocsival rendelkező gilisztával jár?!
2011. máj. 28. 13:46
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekel a pénz. De abszolút nem!

Mikor a férjemmel összejöttem, nem kérdeztem meg, hogy van-e kocsija és lakása. Söt! Azt is csak másnap tudtam meg, hogy dolgozik egyáltalán. Ez nem vicc. Engem semmilyen anyagiakkal kapcsolatos dolog nem érdekel...

Az, hogy csúnya-e vagy nem? Fene tudja. Kinek mi. Nekem általában nem tetszenek azok a férfiak, akikre a többség azt mondja, hogy jól néz ki. Elég egyéni ízlésem van.

A lányom pl. férjemre hasonlít. Mindenki mondja, hogy rá hasonlít csak szebb kiadásban. Közvélemény szerint a férjem sem egy Adonisz, nekem mégis a legjobb pasi.

A válaszom tehát, igen, össze ha nekem tetszik és megfog benne valami.

23/N

2011. máj. 28. 13:46
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Úgy tetszik ilyenkor jönnek, hogy nem soha nem érdekel se a pénz se a kinézet csak legyen ápolt. Ezt ti se mondjátok komolyan nem vagyok nő de szerintem igen is érdekli őket az anyagi háttér meg a kinézet.
2011. máj. 28. 13:54
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
ugyan ezt mondom én is! Ha ilyen kérdés van akkor, nem vagyok ribi, nem érdekel a pénz, sem a kinézet, csak a belső értek. Ja...amikor meg egy ronda srác odamenne udvarolni vagy valami, akkor pedig elküldi, uténa meg a barátnőivel kivesézik, hogy milyen ronda volt a csávó. Tipikus álszentség.
2011. máj. 28. 14:01
 9/22 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Legutóbbi barátomról minden barátnőmnek az volt a véleménye, hogy nem néz ki jól. Én oda meg vissza voltam érte, mellesleg nem volt gazdag, átlagos anyagi körülmények között élt.

Aki valakinek csúnya, az lehet, hogy másnak nagyon is bejön:)

2011. máj. 28. 14:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mindig mindenki a rossz alapján általánosít.Nem számít hogy 10ből 9 nő nem tartja fontosnak a pénzt,ha ott van 1 aki meg igen.

NEm állítom,hogy nem számít a külső,mert számít.Bárki mondja,hogy nem,hazudik.Az persze más kérdés,hogy lehet az,akit én nagyon szépnek,helyesnek találok,az másnak mérhetetlenül csúnya.Nyilván olyan pasival jövök össze,aki tetszik nekem és akihez vonzódok.

DE..

Nem számít a pénz.És nem értem,hogy miért olyan nehéz ezt elhinni.Ha valakit megismerek,akkor nem az lesz az első kérdésem,hogy van e kocsija,lakása,mennyire gazdag a családja.MEgtetszik,összejövök vele és ennyi.Sose szerettem,ha kiny*lják a seggem.Utálom ha helyettem fizetnek,ha fuvaroznak ide oda,utálom ha elém teszik,azt amit el akarok érni. Ez persze nem jelenti,hogy nem esik jól,ha néha meghívnak vacsorázni,vagy elvisznek moziba,de köszönöm szépen,ebből nem kell a rendszer.

Sajnálom ha ti eddig csak ilyen pénzéhes libákkal találkoztatok,de vannak még a világon olyanok is,nem is kevés,akiket nem a pénz hajt.

2011. máj. 28. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!