Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akkor is járnátok csúnya pasival, ha nem gazdag?
Sz*r kisugárzás?!Árad belőled a keserűség?!
Egyébként honnan tudnám megmondani?!De szuper mikor,az emberek csak azért általánosítanak,meg azért mondják a másikra,hogy sz*r vagy,mert nekik nem jött be az élet.Fene se tudja egyébként..de ettől még nem jelenti,hogy mindenkire igaz az,amit állítasz.
előtted válaszoló.
A külső ami megfog, a belső ami megtart...
Ez a helyes válasz :)
15.11-nek igaza van...
Én úgy vagyok, ha a pasi nem is szép, de vmi megfog benne,akkor számomra ő lesz a legjobb, a legszebb, stb.És nem a pénzéért szeretem...soha nem tudnék vkivel csak a pénzért járni...
Viszont ha már egy pasiról azt gondolom hogy csúnya, akkor nem is jönnék vele össze, mert akkor a belső se olyan, vagy pedig barát, és akkor meg már végképp oly mindegy, hogy van e pénze vagy sem...
nekem a párom egy lány, és elég szegényes körülmények között él. és nekem ő a legszebb és a legértékesebb ember.:) nincs mégegy ilyen mint ő sem fiuba sem lányba. mikor nem ismertem heteronak vallottam magam de a sors így alakította.:D:)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!