Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titkuk azoknak a nőknek, akiket a férfiak körül rajongnak, vagy épp mindig akad hódolójuk, akikkel elmennek randizni? Vannak olyan nők/lányok akiket soha, egy férfi sem környékez meg, mert mondjuk nem csúnya csak átlagos?
Egyéb értelmes válaszok?
Amiknek talán tudnám a hasznát is venni?:)
Én is nagyon kíváncsi lennék erre. Én nem tartom magam csúnyának, de nagyon ritkán akad olyan aki megkörnyékez, de azoknak is a 90%-a olyan, hogy abban a pillanatban lekoptatom (mert nagyon csúnya, öreg, stb)
21L
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:32
Igen ez velem is így van.
Tudom,hogy számít a kisugárzás.
De az sem mindegy ki hogy néz ki. Adok magamra ápolt vagyok de még sem akad jelentkező=).
Körülöttem mindig minden pasi ki akar kezdeni velem, sokszor még azok is akiknek ott a barátnőjük. Utálom ezt.
De ez csak a változásom óta van így, feltűnőbb lettem egy pirosas hajszíntől és a ruháim is különlegesebbek mert magam varrom. Ennyi változott csak rajtam, de ezek előtt észre sem vett senki.
Teljes mértékben kisugárzás. De lehet, h van saját gravitációs mezőm :D Mivel 80 kilós bálna vagyok. Mégis körüldonganak. Mindig mindenhol akad udvarlóm, elég ha kiteszem a lábam otthonról. Sosem kellett keresnem, várnom, epekednem azután, hogy végre találjak már valakit. Egyszerűen csak jöttek a jelentkezők, én meg válogattam. Szép az arcom, állítólag a szemem és a szám gyönyörű és nagyon selymes bőröm van. De ennyi a természetesen megadatott szépség a külsőmben... egyébként nagy az orrom, dagadt vagyok, pocakkal, kis mellekkel...
Viszont mindig adok magamra, sminkelek, szexin öltözök, és a viselkedésem teljesen magabiztos és nyílt. Jól érzem magam a bőrömben, tudom,hogy vonzó vagyok, és tisztában vagyok vele, hogy milyen értékeim vannak, már ha a szép test nem adatott meg. A pasik imádják a szövegemet, a viselkedésemet, az őszinteségemet. A magabiztos tartásom, mosolyom, mozdulataim. Állítólag táncolni is jól tudok, volt már aki a táncomba "szeretett bele".
Úgy mindent összevetve magabiztosság és nyíltság a titok.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!