Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya lányokat is megnézik a férfiak pl a metrón, utcán?
Én ronda vagyok, arcra, testalkatra, de nagy melleim vannak. Szóval nyáron mégis megnéznek, ha kivágott felső van rajtam...
De az a vicc, hogy engem nem az bánt, hogy nem vagyok szép, hanem hogy gusztustalanul megbámulnak.
23:11 talán ne dobd ki a csöcsöd és nem fognak megbámulni.
Egyébként igen, a csúnya lányokat is megnézzük, mert relatív kinek ki tetszik. Én személy szerint az átlagosabb lányokat szeretem, mivel nem vagyok egy beképzelt műmacsó. Megnézem a jobb csajokat is természetesen, de részemről ennyi.
"23:11 talán ne dobd ki a csöcsöd és nem fognak megbámulni."
tudod, nyáron az ember lánya is szeretné minél nagyobb felületen leadni a hőt, és mi nem rohangálhatunk félpucéran, mint a pasik (bármennyire is szeretnétek)
kérdező, te is megnézed a csúnya pasikat, nem? ha már előtted van, és ritkán látsz olyan rondát...
"23:49"
A kivágott amiben látszik a mell alakja, nem egyenlő a hasig kivágottal. Természetesen én sem erre gondoltam, de látom te az ősbunkó fajtából vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!