Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert mondjak, hogy a nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondjak, hogy a nehezen kaphato lanyokat altalabann jobban tisztelik amikor nem is igy van?

Figyelt kérdés

En ismerek olyan lanyokat akik egyaltalan nem konnyen kaphatoak az igaz,hogy csunyacskabbak,de szerintem ez nagyon nem igy van...

Akkor miert mondjak megis ezt?

Koszonom a valaszokat. :)

2013. okt. 26. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
a k.u.r.v.a mamáját a főnöknek, kitalálta, hogy holnap délelőtt ugorjak be, mert a lányának valami fa52om fellépése van. baszhatom a vasárnapomat!!
2013. okt. 26. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:
A kapitalista nagytőkés úristókáját!
2013. okt. 26. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
jo kerdes....erre en sem tudok mit mondani:I
2013. okt. 26. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekik van tartásuk, így hát tisztelik őket.
2013. okt. 26. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert azért nagy általánosságban ez így van.Ha az első találkozásnál oda adja magát, fele annyira sem izgalmas, mint ha meg kell érte küzdeni. Na már ha valamiért meg kell küzdeni azt jobban megbecsülöd, jobban megfontolod hogy mit teszel vele.
2013. okt. 27. 10:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány vagyok ( nem vagyok csúnya, átlagos vagyok) és szerintem tőlem félnek a férfiak, mert az ilyen lányok nehezen kaphatók, tehát több szempont szerint könnyen is utasítják vissza a férfiakat a férfiak meg félnek a csalódástól és emiatt nem is mernek kikezdeni velük.
2013. okt. 27. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!