Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyes fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyes fiúk tisztelik a lányokat, mások meg nem?

Figyelt kérdés

Azok,akik nem tisztelik,úgy bánnak a lánnyal,mint ha ők lennének az apukájuk...vagy bántják őket fizikailag is,szóval,akármi,de nem?Vannak ilyen párkapcsolatok....

Mi van azokkal a fiúkkal,akik meg kedvesek,verseket írnak,szépeket mondanak, stb.?

Mi okozza a különbséget?Kit mire neveltek?Kinek milyen élete volt,hogy oda jutott,ahova?Írjátok már meg legyetek szívesek a véleményeteket.Köszi.

És még valami!

Ha egy fiú Facebook-on arról posztol videót,hogy milyen mikor egy fiú erőszakos a barátnőjével (ami egyébként egy paródia),akkor szerintetek az a fiú hajlamos a kapcsolatban is erőszakos lenni a barátnőjével vagy épp ellenkezőleg,nem durva?

2011. máj. 18. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mert az emberek mások és sokan a médiából meg az okos barátaiktól tanulnak :D
2011. máj. 18. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:

1. Különböző jellemek, vannak büdös paraszt férfiak, és vannak kedvesek.

2. A Facebook nem számít nagyon, én is szoktam vicceseket kirakni, meg metál zenéket az ilyen érdeklődésű haverjaimnak, de próbálok kedves lenni.

2011. máj. 18. 22:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Második válaszoló:Próbálsz?Vagyis legszívesebben nem ezt csinálnád?:)De amúgy nem értem,hogy van ez,vannak barátaid, akik keményebbek egy párkapcsolatban(meg pl.metál zenéket hallgatnak),akkor hogy jófej legyél,ezért linkelsz nekik olyan dolgokat,amik nekik tetszenek?Hogyan lehettek barátok,ha nem ugyanazt szeretitek?Bocs,de tényleg érdekelnek ez a kérdésekre adott válaszaid,remélem írsz,köszi!
2011. máj. 18. 22:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem aki bunkó a lányokkal az... aki meg bántja őket az meg .... én még a gondolatát se szeretem az erőszaknak, jó most nem az, pl nem nézek meg ilyen olyan filmet, de elképzelni, hogy én verekedjek, megverjek valakit, főleg lányt, az távol áll tőlem, engem arra neveltek a nőket tisztelni kell. Vannak akik letojják őket , és megdugják a nőket, aztán másnap: ennyi volt... na ilyen nem akarok lenni. Pedig ha ilyen lennék akkor nekem állna a világ, de nem...

22F

2011. máj. 18. 22:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Attól, hogy valaki metál zenét hallgat, nem feltétlenül párosul azzal, hogy nőverő, erőszakos, bunkó paraszt. Sőt, ha bemész egy diszkóba, meg mernék esküdni, hogy több ilyet találsz, mint mondjuk egy metál/rock koncerten.
2011. máj. 18. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
A különbség az értelmi szint. Aki úgy élt, hogy kedvesnek nevelték, vagy nagyon jó, értelmes meglátásai vannak a nőkről, azok jók lesznek. Akik beképzeltek és magukkal törődnek, azok inkább eszköznek nézik a nőket, tudat alatt!
2011. máj. 18. 22:20
 7/12 anonim ***** válasza:

"vannak barátaid, akik keményebbek egy párkapcsolatban(meg pl.metál zenéket hallgatnak),"

MI??????!!!! Azt hittem, rosszul látok! HOgy lehet ilyet leírni?

Ismerek rengeteg rockert, metalost, és állítom, ők sokkal normálisabban bánnak a barátnőjükkel, mint sok divatos emberke, akikre a tévéből, médiából stb. az ömlik, hogy a nő egy tárgy!!! (Persze kivételek mindkét oldalon vannak.)

Mellesleg az én barátom is (akivel 1,5 éve együtt vagyok) nagy metal rajongó. És soha senki nem ölelgetett, puszilgatott, szeretgetett ennyit :) Okos, segítőkész, nagyon szeret engem - imádok Vele lenni!

2011. máj. 18. 22:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, gondolkozom rajtuk.Írjatok még, és légyszi a Facebook-os felvetésre is reagáljatok: mi van akkor, ha egy paródiát linkelnek,ami az abuzív barátot mutatja be?
2011. máj. 18. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Elsődlegesen az számít h az apja hogyan bánik az anyjával, mert azt látja kicsiként és azt veszi természetesnek, aztán van aki változik, van aki meg soha.
2011. máj. 18. 22:41
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
A facebookos felvetésedre az a válaszom, hogy tudni kéne: poénnak tartotta, röhögött rajta (az gáz...) vagy esetleg azért linkelte, mert ellenzi azt, hogy egy férfi megüssön egy nőt, és a problémára akarta felhívni a figyelmet. Te ismerted, milyen (bár szerintem 1.verzió valószínűbb lehet... nekem nem keltene jó benyomást, ha fiú ismerős ilyet linkelne.. bár én rögtön rákérdeznék!)- de meg is kérdezheted, hogy azt miért tetted ki?
2011. máj. 19. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!