Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs hűség? Ennyire megváltozott a kapcsolatok minősége mostanság? Már nincs jóban rosszban együtt?
ez mindig is így volt. Vagy szerinted régen a bordélyok az állami támogatástól virágzottak? És a régi történetek a "kertészről" alaptalanok? És a temérdek leányanya, zabigyerek, sőt "törvényen kivüli gyermek" jogi tétele azt sejteti, hogy nem volt tömeges eset?
Semmi nem változott :)
Én ezért nem szeretek emberek közé járni.
Szerintem sokan vannak így, csak mind kiábrándult, és otthon ül.
Lenne,csak az nem kell a nőknek,vagyis az olyan személyek,akik hűségesek lennének...
Én mindig is komoly kapcsolatot szerettem volna,soha nem volt rá esélyem sem.Inkább rohannak a jóképűek után,az nem számít,hogy belül semmi,és hosszútávon nem fognak tudni együtt lenni,nem véletlenül...
Felszínes f*s világ ez,ahol az számít,hogy milyennek születtél.Ha jóképűnek,vagy nőknél szépnek,akkor mindened meglehet,ha nem,akkor meg ásd el magad kb...
Semmi nem változott... azaz két apróság:
- a technika fejlődésével szabad a híráram, és több eset eljut az emberekhez.
- a nők munkába állásával nem függnek a férfiaktól, így szabad akaratukból dönthetnek az életükről...
Minden mást már Dowd leírt...
Illetve amit már többször leírtunk: a hűség értelmezése sem egyforma... nem feltétlenül ott kell leragadni, hogy a hűség egyenlő azzal, hogy nincs mással szex!
#9: de van...
Mert mi is a hűség? Hogy kitart mellettem jóban, rosszban! Ha probléma van, nem menekül, hanem megbeszéljük, megoldjuk...
Ha más nőnek esetleg nem tud ellenállni (nem vadászatról beszélek!), akkor nem rögtön válik, hanem úgy kezeli, mint egy kis mellékes pluszt! De én vagyok az, aki az élete párja...
A hűség annyit jelent, hogy amit ésszerű keretek közt meg lehet oldani, azt megoldjuk... és kitartunk egymás mellett, jóban-rosszban!
Legalábbis számomra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!