Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők és a hűség. Avagy mire számíthatok egy egyéves kapcsolatban?
Lassan 1 éve együtt vagyunk a barátnőmmel, távkapcsolat (kb. 60 km) általában 7 végente tudunk találkozni, de van hogy csak 2 hetente.
Bízom benne. Eddig is bíztam, és (tudomásom szerint) nem csalt meg.
De ha most elérjük ezt a fordulót, akkor eljön majd a megszokás szakasz, hogy "basszus már egy éve vele vagyok, unom" vagy inkább csak megerősíti a szeretetet benne, hogy "már egy éve velem együtt vagyunk, de jó, és nem kéne más, hiszen vele nagyon jól megvagyok".
Van bennem félsz, hogy rámun a lány...vagy egyszerűen csak beszürkül a kapcsolatunk és jön majd vmi villámpasi, vagy akár nekem egy kósza randi..és már meg is történhet bármelyik oldalon.
Nekem ez az első hosszú kapcsolatom.
22 vagyok, a lány 21, nekem főiskolán, illetve előtte is kicsapongós életem volt, bulik, egy éjszakások, kósza kapcsolatok, stb stb, nemigazán becsültem a nőket míg vele meg nem ismerkedtem.
Változtam, komolyodtam az Ő hatására, azonban az érces, kissé bunkó hangvétel még megmaradt :D ;)
Normális válaszokat kérnék, lehetőleg olyanoktól akik voltak már ilyen helyzetben.
azonban az érces, kissé bunkó hangvétel még megmaradt :D ;)
ezen szakadtam.:Dte is egy otthonulo 100kilos kocka vagy aki kitalalt egy ilyen fost hogy felhivja magara par csaj figyelmet..gratulalok az eletedhez
"vagy egyszerűen csak beszürkül a kapcsolatunk és jön majd vmi villámpasi, vagy akár nekem egy kósza randi..és már meg is történhet bármelyik oldalon. "
Néha fel kell dobni a kapcsolatot, hogy ne laposodjon el teljesen. Vmi jó kis program, vmi szellemes ötlet...
De másoktól védeni tök felesleges. Ha veled akar lenni, úgy se fog megcsalni. Ha meg ellaposodik a dolog, és jön más, úgy sem tudsz vele mit kezdeni.
szakadhatsz, öreg, ez nem kitaláció, és én nem csajozni járok ide, hanem kérdéseket feltenni, és válaszolni, valamint érdemi választ kapni az én gondjaimra.
A tiéd nem az sorry ecsém ;)
kedves kérdező!
nem lehet megunni, hiszen keveset találkozol, ez így nem lehet megszokás, a hiány a nagyobb gond, amúgy semmiköze, hogy 1 évesek lesztek, a megszokás nem így kezdődik N
miért lenne értelmetlen. mint írtam nemvoltam még iylen cipőben. a tartósabb kapcsolatokról fogalmam sincs, szóval azért várok választ.
bocs hogy élek tényleg...-_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!