Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valami nem jó a kapcsolatban, akkor szinte azonnal, könnyen szakítunk manapság?
Úgy vettem észre, hogy divat a szakítás, szinte kisebb gondokért se küzdünk, hanem egyszerűbb kimondani hogy vége, szakítok, szakítok vele stb.
Ennyire önzőek lennénk, hogy egy kapcsolatban, csak az számít, hogy nekem mi a jó?
Van olyan kapcsolat, amiért nem éri meg harcolni. Ha túl sok minden rossz, vagy ha teljesen meg kéne változnod, vagy a párodnak.
Kellenek kompromisszumok, de csak ha mindketten önmagatok maradtok, és nem utolsó sorban boldogok.
Ma már a kapcsolatok alapja nem a szerelem.
Könnyebbnek tartják azt, hogy szakítsanak, s mint , hogy megbeszélnék egymással a problémáikat.
Az ilyen embereken én csak nevetni szoktam, mert teljesen hülyék.
Igazából nem is foglalkozom ezzel, mert nekem megvan a boldog kis életem, továbbra is boldog lesz, mert tudjuk kezelni a gondokat, ha vannak.
Van ilyen is nyilván, de azért ez nem feltétlen igaz minden kapcsolatra.
Én ugyan már házas vagyok, de volt olyan , amikor esélyes volt, hogy a férjem elhagyjon, de kiderült, hogy eszébe se jutott egy percre sem. Pedig nem egy apróságról van szó.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!