Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a megállapítás, hogy egy kapcsolatban akár férfi akár nő az illető, olyan partnert keres aki értelmi/érzelmi szinten alacsonyabban van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 23:50
2/16 Rainbowinthedark válasza:
Nem...Bár ha egy éjszakáról van szó akkor igen.
4/16 anonim válasza:
vannak akik igen,vannak akik nem,én spec. Nem ez alapján keresgélek.
5/16 anonim válasza:
Én meg úgy gondolom, hogy sok lány okosabb fiút szeretne maga mellé. Én is ilyen vagyok. A fiúk meg okos, de náluk nem okosabb lányt talán. Persze nem akarok általánosítani, csak így tapasztaltam.
6/16 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna, ha a pasim értelmi szintje alacsonyabb lenne az enyémnél. Engem vonz az, ha férfi intelligens, úgyhogy ez rám nem igaz.
7/16 anonim válasza:
Hosszú távon nem jó,ha alacsonyabb értelmi szinten van a pasim... (tapasztalat) Egy ideig jó,mert okosnak érzem magamat mellette,de aztán később elég zavaróvá válik. Ezéért "keresek" most értelmesebb srácot.
8/16 A kérdező kommentje:
Azért volt ez a kérdés, mert az ismerőseim körében csak ilyen kapcsolatok vannak
2013. jún. 27. 00:00
9/16 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy egy nő mindig magasabb szintet vár el, mint értelmi, mint érzelmi, mint anyagi, mint kor, magasság, tapasztalat, stb. szempontból. Nem feltétlenül sokkal magasabbat, de egy hajszálnyival legalább.
10/16 anonim válasza:
Részemről nem így van. Lehet azért, mert nő vagyok, de nekem fontos, hogy felnézhessek a páromra, büszke lehessek rá és erősebb legyen nálam érzelmileg. Pl. amikor én kiborulok, ne az legyen, hogy ő jobban vinnyog mint én, hanem öntsön belém lelket, legyen higgadt és reális. Kicsivel legyen okosabb is nálam, és józan eszű, hogy mindig tudjon boldogulni, elvégre ő a családfő. Nem tudom a férfiak hogyan gondolják, náluk normális esetben fordítva kéne gondolniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!