Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 éves férfi 20 éves lánnyal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves férfi 20 éves lánnyal. Szerintetek vészes a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 12:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
7%
eléggé mert a pasi kurni akarja csak a nőt...
2013. jún. 26. 12:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene lebecsülni egy 20 éves nő képességeit. Szerintem egy 30 éves férfi és egy 20 éves nő simán találnak közös témákat a szexen kívül, amikben el tudnak mélyedni.
2013. jún. 26. 12:30
 3/20 anonim ***** válasza:
Abszolút nem az. Remekül működhet egy ilyen kapcsolat, ha megértik egymást a felek.
2013. jún. 26. 12:31
 4/20 anonim ***** válasza:
11%
igen de ha a pasinak a közös téma kellene akkor nem "fanyalodna" egy 20 éves nőre hanem válogatna a saját korosztályából :)
2013. jún. 26. 12:31
 5/20 anonim ***** válasza:
Shevy, ezeket a dumákat egy odakészített papírcetliről szoktátok felolvasni?
2013. jún. 26. 12:37
 6/20 anonim ***** válasza:
16%

Kedves utolsó:

Valamiért tenagyon kinéztél engem az utobbi pár napban... Ha teszem neked mond meg nyugodtan nem haragszom érte, de ez a se veled se nélküled dolog nem korrekt :D

2013. jún. 26. 12:38
 7/20 anonim ***** válasza:
Úgy látom, itt több 72 százalékos nyomul. Ez félreértésekre adhat okot.
2013. jún. 26. 12:42
 8/20 anonim ***** válasza:
47%
Nem engem nem a % izgat hanem az a tudat hogy van egy rajongóm aki nem meri felvállalni a nevét :)
2013. jún. 26. 12:43
 9/20 anonim ***** válasza:

Én a 3-as és 5-ös válaszokat írtam, nem én vagyok az egyetlen 72 %-os itt.

A papírcetlis hasonlatot pedig azért írtam, mert bizonyos kérdésekre szinte borítékolhatóan ugyanazt a sódert nyomja mindenki.

Mondok egy teljesen reális indokot. Az a bizonyos "saját korosztály" java része ilyenkor már rá van pörögve a házasság, gyerek témára . Ha valakinek ehhez éppen nincs kedve, akkor nyugodtan választhat egy fiatalabb lányt, akivel még élheti a fiatalok életét és majd később gondolkodni az előbbin. Férfiként nyugodtan meg lehet tenni, senki nem kényszerítheti őt semmire.

ez is egy magyarázat például.

2013. jún. 26. 12:45
 10/20 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy tévesen rakod össze a képet. Például az 5-öst nem én írtam, de a 2-est igen.
2013. jún. 26. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!