Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfi 20 éves lánnyal. Szerintetek vészes a korkülönbség?
Shevy, akkor kiegészítem egy kicsit.
Én ezeket a kérdéseket alapból hülyeségnek tartom. Nincs ilyen, hogy 20 éves lány és 30 éves férfi abban az értelemben, hogy akkor ők egy adott típust alkotnak.
Lehet valaki 30 évesen egy szinte már középkorúan ható, pocakos, életunt ember is. Ugyanúgy lehet, hogy kölyökképű, kisportolt, egészségtől kicsattanó, aki élvezi az életet.
Ugyanígy a lányoknál is. Elég csak megnézni az érettségizőket. Az egyik 14-15-nek néz ki, míg a másik 30-nak. Némelyik lány 20 körül már kiégett, mert 13-14 éves kora óta éjszakázik hétvégente valamelyik diszkóban. Más meg akkor kezd el élni. Van, akinek csak jól kell kinéznie a fickónak, másiknak számít erősen, hogy mi van a fejében.
Másszóval nem lehet itt kategorizálni, hogy x éves ember y évessel kompatibilis-e vagy sem, mert nem a születési dátum számít, hanem az, hogy a személyiségük összeillik-e vagy sem.
Ebben egyetértek de itt a kérdezö enyhén szólva foghillyas informáciot adott meg és ha csak a korkülömbséget tartja szem elött akkor logikus ak övetkeztetés, hogy annyiram ég nem ismeri a lányt, hogy meg merje kockáztatni azt hogy azonos az érdkelödési körük. És egy egy 30 éves pasi nem ismeri ki a lányt akkor kizárásos alapon csak dugni kell neki.
Persze ez csak feltételezés de a kérdésből ez (is) lejöhet :)
Szerintem nem. Egy 20 éves lány is lehet legalább olyan érett, mint egy 30 éves férfi.
Aki meg azt írja, hogy a pasi csak dugni akarná a lányt, az nem tudom milyen csőlátású világban él, mert rettenetesen általánosít. Persze, gép előtt mindenkinek nagy a szája.
#16: pontosan erről beszélek, hogy miért kell külön szedni egy 20 éves, és egy 30 éves férfit? Mind a kettőre megvan az esély, ugyan úgy csak dugni valónak kell egy 20 évesnek is, és egy 30 évesnek is egy 20 éves lány, de ugyan akkor komoly kapcsolatra is kellhet mind kettőnek. Az első válaszoló azt írta, hogy a 30 éves CSAK dugná a lányt, ezzel kizárta azt, hogy komoly kapcsolatra egyáltalán nem kéne, egy 30 éves férfinak sem a lány.
Most akkor miről beszélünk???
Prof. Shevy! Ha már mindenbe belepofázol, akkor legalább ne írj fszságot!
Egyáltalán nem vészes a korkülönbség. Ismerős lányok is mind ilyesmi kapcsolatban vannak. 19-29. Legalább nem egy nyomi a srác. Nem véletlen az hogy a kis 13 évesek is már Pattinsonba szerelmesek. Van akinek már 13 évesen is van esze, másnak meg soha sem lesz, csak az elkúrt fiatalkori álmait kergeti a vele egyidős kisfiúkkal... Többnyire sikertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!