Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 15 vagyok (lány) és tetszik egy 22 éves férfi akinek én is bejövök, felejtsem el? Nagy a korkülönbség?
A kor különbség elvi kérdés. Ez lett bekódolva a fejünkbe, hogy ha még fiatal vagy, akkor egy idősebb férfi nem illik hozzád. Idővel ez a korkülönbség már abszolút nem lesz feltűnő. Ha odaadó, óvatos, figyelmes, és szem előtt tartja, hogy te még csak most kezded el élni azt a bizonyos nagy betűs ÉLETet, akkor nincs azzal baj.
Én nekem az első komoly barátom, akivel már volt testi kapcsolat, én 17 ő pedig 25 éves volt. És nem éreztem azt, hogy ajajajjj túl érett hozzám. Sőt! Ő tudta, hogy hogyan kell velem óvatosan, odaadóan bánni. Sok mindent tanultam tőle.
Lányokhoz mindig is idősebb pasik illenek. A fiúk későn érnek, ez tény. Úgy hogy ne zavarjon! Nincs ezzel semmi baj!
20/N
Nem vagyok én gyümölcs, hogy túl érett legyek. Egyszerűen csak mondom, hogy alapjáraton a nők hamarabb érnek. Ezt az egyik tanárom mondta anno középiskolába, hogy kell a min. 2-3 év plusz. És én arról nem tehetek, hogy vannak genetikailag elcseszett, retardálódott lányok. Én most a normális állapotról beszéltem. (14:45 voltam)
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!