Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 15 vagyok (lány) és tetszik egy 22 éves férfi akinek én is bejövök, felejtsem el? Nagy a korkülönbség?
"Nem vagyok én gyümölcs, hogy túl érett legyek. Egyszerűen csak mondom, hogy alapjáraton a nők hamarabb érnek. Ezt az egyik tanárom mondta anno középiskolába, hogy kell a min. 2-3 év plusz. És én arról nem tehetek, hogy vannak genetikailag elcseszett, retardálódott lányok. Én most a normális állapotról beszéltem. (14:45 voltam)
20/N"
Innen látszik, 20 évesen még középiskolás vagy (lélekben. Tehát kb. 17 éves szintjén.
Azért mert szerinted a válaszom nem üti meg a szintedet, nem vagyok egy buta kislány. Sosem tartottam magam egy komoly nőnek, de azért mert szeretek hülyülni és pörögni, még nem vagyok egy középiskolás szintjén. Talán az is mutatja, hogy egyetemre járok.
Csak közöltem, hogy nincs abban semmi baj, hogy ha egy fiatal lánynak idősebb barátja van. Ha te ebbe bármi rosszalló, negatív tartalmú véleményt is érzékeltél, az már végképp nem az én hibám. Tehát nem kell valakit ismeretlenül ledegradálni, csak azért mert a válasza nem egyezik a tieddel!
szerintem ne felejtsd el.
nekem is tetszik egy pasi, aki nálam jóval idősebb.:)én is 15 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!