Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 évvel idősebb nővel működne a kapcsolat? Tetszik nekem. Több hónapja levelezünk. Ő a korkülönbségre hivatkozva hárít. Néha tesz kétértelmű megjegyzéseket azért.
Például nem kerestem ezért Ő sem, pedig el akart hívni ide meg oda.
Vagy ilyen:
Majd akkor fog szólni ha sokkot kap.
Elég hülyének érzem magamat. Gondolom nem akar semmit csak szivat?
Nem és mégegyszer nem. Én már nem az a kimondottan nagyon fiatal vagyok. 30+
Teljesen belezúgtam, Ő hárít, de kétértelmű megjegyzések is vannak. Nem viccnek szántam a kérdést.
Nőként gondolom neki kellemetlen az ilyen fiatal közeledés?
Nem rosszindulatból kérdeztem, elnézést, ha félreérthető volt! De mostanság tényleg mintha megváltoztak volna a 20-as, 30-as pasik.
Egyébként van egy barátnőm, neki kifejezetten a nálánál fiatalabb pasik jönnek be, én viszont el sem tudom képzelni az ilyet. Szóval ízlések és pofonok, elvileg működhet, ha mindkét félnek bejön ez a felállás. Ha akár az egyiknek is nem, akkor nem erőltetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!