Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 évvel idősebb nővel működne a kapcsolat? Tetszik nekem. Több hónapja levelezünk. Ő a korkülönbségre hivatkozva hárít. Néha tesz kétértelmű megjegyzéseket azért.
Például nem kerestem ezért Ő sem, pedig el akart hívni ide meg oda.
Vagy ilyen:
Majd akkor fog szólni ha sokkot kap.
Elég hülyének érzem magamat. Gondolom nem akar semmit csak szivat?
30 felett egyáltalán nem számít.
Az én nőm ennél jóval idősebb nálam, és több mint 1,5 éve megvagyunk. ;)
Csináljátok, ameddig jól esik! Ha nem megy, akkor legalább megpróbáltátok. Veszíteni nem veszíthettek vele...
Rákérdeztem elég egyértelműen, de finoman. Én benne lennék, de a hölgy mostanában elég fúrcsa. Azt mondta a minap, hogy nem Amerikában élünk, ott meg lehet ezt csinálni. És általában hosszútávra tervez, aztán alakul ahogy alakul, de itt most nem nem látja értelmét az egésznek, a jövőt értve... De ha úgy alakul, akkor nem maradok ki az életéből!!!
Mi alakul úgy?! Mi történt, megjött az épp esze? Vagy mi?
Ilyet...
Pláne ha engedné magát. De nem! Neki most nincsen erre ideje. Mindegy, majd az idő megmutatja. De, hogy én keresni nem fogom Őt, akármilyen nehéz is lesz, az biztos.
Eléggé elhúzta így is az agyamat... Megbántani nem fogom, akármi lesz, de
elég volt egész nap rajta bambulni a munkahelyen, meg este meg stb...
Idegesítő helyzet, az az igazság...
Sohasem gondoltam volna, hogy egy ennyi éves nőért leszek egyszer oda. Atyaég...
Ultimátumot? Szex az jó dolog, de nem csak ezt szeretném...
Ha csak a szex érdekelt volna, akkor már régen elhúztam volna a csíkot ilyen hezitálás után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!