Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a megállapítás, hogy egy kapcsolatban akár férfi akár nő az illető, olyan partnert keres aki értelmi/érzelmi szinten alacsonyabban van?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 23:50
11/16 anonim válasza:
logic fail, a másik féllel mi van? Ha az egyik hülyébb mint a másik, akkor a másik okosabb mint az egyik nemigaz?
12/16 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne: értelmi vagy érzelmi szinten lehet könnyebben megváltoztatni a nagy Őt?
2013. jún. 27. 00:26
13/16 anonim válasza:
Ez mekkora hulyeseg, mar bocs. Fura helyen lakhatsz. Persze biztos van ilyen is, de az en kornyezetemben inkabb az ellenkezo eset a jellemzo.
14/16 anonim válasza:
# 7!
Férfiként én ezt a másik oldalról tapasztaltam meg és ott sem jó, ha másik tényleg alacsonyabb szinten van.
15/16 anonim válasza:
csak ha férfi mert úgy felnéz rá a nő
16/16 My Conserve válasza:
Az eredeti kérdésre: nem gyakori. Előfordul ez is, főleg azoknál, akik valamiért kételkednek a saját képességeikben. Az emberek alapvetően olyan partnert keresnek, akivel nagyjából hasonlónak érzik magukat. Persze lehetnek ebben kisebb-nagyobb különbségek, ha az egyik fél okosabb, a másik meg őrá támaszkodik ebben, de a nagy különbségek már zavarók.
A második kérdésedre meg: szerintem egyik sem könnyű. Nevelni lehet valamennyire a másikat, főleg akkor, ha még eléggé tapasztalatlan. De ilyenkor sem személyesen te változtatod meg őt, csak közvetetten a te hatásod: a veled folytatott kapcsolatban érik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!