Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs hűség? Ennyire megváltozott a kapcsolatok minősége mostanság? Már nincs jóban rosszban együtt?
A hűség az, hogy nem hagyod el.
akkor se ha berúg, akkor se ha hülyére idegesít, hogy nem hajtja le a wc fedőt és minden xartengeren át kitartotok egymás mellett.
50 évet így élnek egymás mellett. Ha nagymami rögtön vált volna ha nagypapi bordélyba megy nem lenne ez a legenda ami most tartja magát.
Mi?Te jó ég hűség az ha nem kefél félre! T.Veronika te aztán igazán engedelmes és megértő vagy a férjeddel én úgy dobtam volna ki ha félredug hogy a lába se éri a földet.
De mások vagyunk szerencsére és még férjem sincs,na de az ilyen világba minek házasodni? :S :D úgyis jön más vagy úgyis lecserélnek.. ha így vesszük, amúgy a barátom hűséges és én is az vagyok hozzá.
#14: nem dug félre, legalábbis nem tudok róla...
De igen, nem csinálnék belőle se tragédiát, se világvége hangulatot...
A prostizást nem tűrném, azt se, hogy hazugságokkal tömve cserkésszen be nőket! De az, hogy pár évente esetleg belebotlik valakibe, akinek nem tud ellenállni, nekem beleférne...
Sőt, ha felvetné a swingert (nem fogja...), boldogan tartanék vele. :D
Szex és szex között nagy különbség vagy (még egy kapcsolaton belül is).
Van az, amit az érzelmek fűtenek... és van az, ahol a test kielégítése, és a vágyak dominálnak...
A szerelmet és a szexet külön lehet választani... sőt, néha külön is kell!
Sokra mész a "hűségeddel" (senki mással szex) ha a valódi hűség nem világos, és pár év múlva szakítotok mert úgy összevesztek...
Akkor majd megérted, mi a különbség aközött amit te mondasz és amit mi :)
A hűség az, hogy nem hagyod el a másikat.
Ezen lehet vitázni, csak nem érdemes. Ugyanis ha ez nem világos sosem lesz 30-40...n éves házasságod. Valami ok elöbb utóbb lesz a szakításra, és ha ezt nem érted szakítani/válni is fogtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!