Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hagyják cserben a párok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagyják cserben a párok egymást mostanság?

Figyelt kérdés

Minden embernek,mindkét tagjának a kapcsolatban, vannak hiányosságai,gondjai,és ahelyett,hogy egymást támogatnák,emelnék,értem ez alatt annyit,hogy ott vagyok vele,és ennyi..ennyit kéne tenni...

a gondokat könyebb lenne legyőzni,többet is lelehetne, és lehet mindkét fél megszabadulna valamitől,mert érzi a másik törődését,ezáltal beindul az öngyógyítás is...,az öröm,a motiváció,a szeretet...a kapcsolat szövetsége erősebb lesz...

Ezzel szemben,mi van?!

Cserbenhagyják egymást,rombolnak együtt,egymásban,és saját magukban is a párok...az önzőséggel,a kritikus szemlélettel,az elégedetlenséggel,a el nem fogadással,a túl becsült egóval...kevesebbnek ítélik a másikat,többet akarnak,miközben ugyanolyan mindenki...

és miért nem boldogok?!

Mert irreális elképzelései vannak mindenkivel szemben,főleg,ha sérült is a lélek...a felelösség bomba...

És elég,ha ebből az egyik fél is kiszáll,elfut..a másik megmenteni sem

engedi...

Gondoljátok végig!

2015. febr. 22. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mostanában nem volt rá példa szerencsére. Hátha sikerült megértetni vele hogy ezzel többet árt, mint használ. Szerencsére apróságokban csinálta mindig de akkor is idegesített vele.
2015. febr. 22. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Én sem értem ezt igazából. Szerintem az emberek manapság úgy vannak vele, hogy ami elromlott azt inkább eldobják és pótolják mással, minthogy megjavítsák. :) Meg tényleg mindenki kb magával van elfoglalva. Most én is egy olyan kapcsolatban vagyok benne, ami nem mondható úgy igazából jónak. Az elején az volt. A barátom sokkal nehezebb körülmények közül jön, mint amilyenben én vagyok, próbálom támogatni, tényleg nagyon sokat leadtam miatta úgymond az "igényeimből" (amik nem az egeket verdesik, bármilyen nehéz elhinni, sőt, egyes alap dolgokból is leadtam úgy érzem), sok dolgot elnézek neki, próbálok alkalmazkodni hozzá, hogy ezzel is segítsem és könnyebb legyen neki, ő meg semmit nem hajlandó értem tenni, csak a kifogásokat keresi. Néha nem értem mi az istennek vagyok még vele, de valmiért szeretem. :) Talán én is szánalmas vagyok, de próbálok időt adni neki is, hogy kicsit javulhasson a helyzet, de nem fűzök hozzá sok reményt. 20/L
2015. febr. 22. 22:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Te NEM vagy szánalmas azért mert hiszel benne! De Bocsi viszont az olyan pasikkal az a baj, hogy a sebeit nyalogatják ahelyett, hogy észrevennék és értékelné a jó dolgokat maga körül. Lehet észreveszi magát és rájön hogy szerencsés, ha szereted és van kitartasod akkor becsullek. De te tudod mennyi időt szansz a dologra, nagyon fárasztó egy olyan kapcsolatban elni ahol csak adsz és nem kapsz. Ha kétségeid vannak akkor lehet ekorul jársz. Beszéld meg vele, hátha könnyebben felfogja. Ha mégsem akkor sajna előbb vagy utóbb romlani fog a dolog.
2015. febr. 22. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!