Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotok/férjetek mennyit jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok/férjetek mennyit jár el a haverokkal inni? Az enyém (egy gyermekünk van) minden pénteken vagy szombaton és olyankor a következő nap is rámegy úgymond mert másnapos és fáradt, meg alszik délután. Engem ez kezd zavarni, szerintetek eltúlzom?

Figyelt kérdés

tegnap 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha éves szinten nézzük akkor talán havi 1-re jön ki, nem tudom, nem számoltam. Nyáron gyakrabban vannak sütögetések, koncertek, hasonló összeröffenések, ezekre sokszor én is megyek és nem szokott lerészegedni, vagy ha mégis akkor tlaán évente 2x ha sikerül neki akkor sokat mondtam. Kocsmázni nem jár, a haverjai se olyanok. Nekünk gyerekünk sincs, nem is akarunk.

Nem reagálod túl, ez így milyen szar élet már??

tegnap 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Semennyit.
tegnap 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Piálni nem jár.
tegnap 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az a túlzás, hogy ezt eddig toleráltad. Mennyire támogat a gyereknevelésben? Mennyire elégíti ki az érzelmi igényeidet? Mennyire veszi ki a részét az otthoni munkából? Mert ez alapján nekem úgy tűnik, semennyire, és neked valójában nem egy gyereked van, hanem kettő, csak az egyik kissé túlkoros.
tegnap 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Az enyém is ezt csinálta; minden pénteken fixen iszogatás a haverokkal. Rohadtul besokalltam attól, hogy minden hétvégén csak fetrengett utána, programokon nem lehetett rá számítani, otthon nem lehetett rá számítani. Két gyerek mellett az, hogy minden hétvégén másnaposan fetrengjen rohadtul nem oké, pedig amúgy magával a szórakozásával nincs gondom. Ha elmenne és meginna két sört, hazaérne emberi időben és másnap normálisan részt venne mindenben, akkor felőlem menjen most is minden pénteken. De sajnos nem ez volt a helyzet, hanem az, hogy hazaesett reggel 6-7 magasságában olyan részegen, volt hogy a fürdőszoba padlóján aludva találtam meg amikor reggel mentem a mosdóba. Ezután pedig mondanom sem kell, a két hétvégi napon dögrováson volt. Ekkor mondtam azt, hogy ezt most vagy itt és most befejezi, vagy mehet amerre lát, mert én egyszerűen nem tudok férfiként tekinteni egy emberre aki ilyen szinteket üt meg. Egyébként nem iszákos, félreértés ne essék, és a hétköznapokon egy mintaférj és mintaapa, de ez permanens béka segge alatti színvonal a hétvégéken, egyszerűen nem elfogadható egy két gyerekes családapától.

A kedvencem az volt, amikor besértődött azon, hogy befenyítettem és közölte, hogy én milyen unalmas egy ember vagyok, hogy soha nem megyek sehova. Szépen is lettünk volna, ha én is ott fetrengek mellette másnaposan egész hétvégén, a gyerekek meg 6 & 3 évesen oldhatták volna meg magukat. Azóta szerencsére észhez tért és leszokott erről, havi egyszer-kétszer megy csak bulizni és akkor igyekszik moderálni magát.

tegnap 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!