Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálhatja a párom?
Friss kapcsolat, ő a nő, én a férfi.
Eddig nála bevett dolog volt, hogy magától mindig mindent mondott. Kivel beszélt, mit beszélt, min nevetett stb.
Nekem ez tök jól esett, örültem neki, hogy ilyen. Még a kellemetlen pasis nyomulásokat is könnyedén vagy viccesen kezeltem.
Mostanában viszont mintha egyre kevesebbet akarna nekem elmondani.
Pl. a tegnapi napunk az csak abból állt, hogy a telefonja felett mosolygott, felnevetett miközben én mással voltam elfoglalva.
Teljesen bezárt, egész este rám sem nézett, sőt… csak a telóját nyomkodta, fel sem nézett belőle. Éppen a körmeit csinálta, de fél percenként megállt, hogy visszaírjon valakinek.
Kérdeztem kedvesen, hogy mi újság, min nevet, erre csak lerázóan annyit mondott, hogy “semmi”.
Nekem korábbról egészen rossz tapasztalataim vannak az ilyen dolgokkal kapcsolatban. Többször is kifogtam olyat, aki a hátam mögött kevert, sőt, volt aki meg is csalt.
Én ha ilyet látok, akkor teljesen bezárkózok és inkább találkozni sem akarok a másikkal. Gyűlölöm, ha a másik ezt csinálja.
Szerintetek mit tegyek? Nem akarok túl nagy kontrollt gyakorolni rá, de az emberben ilyenkor szerintem alapból előjön a kisördög… bennem meg főleg a tapasztalataim miatt.
Mióta vagytok együtt?
Nekem egyértelmű, hogyha valaki így viselkedik, féltékennyé akar tenni. Ez, hogy felnevetget a telefonja felett, mikor meg megkérdezed, hogy min nevet? Á "semmi"...Direkt nem foglalkozik veled, hogy kattogj rajta miért viselkedik így, kivel írkál stb. Játssza a "Janit". El is érte a célját, mert lathatóan bánt ez a helyzet (jogosan).
“Nem akarok túl nagy kontrollt gyakorolni rá, de…”
Te éppenséggel mindent tudni akarsz, amit csinál a telefonján, ez eléggé a kontrollálás alá esik. Ha már tőle elvárod a beszámolót, tr is megteszed ugyan ezt? Lehet, hogy egy barátnőjével pletyizett, mindent elmagyarázni meg hosszú, és valószínűleg neked nem lenne érdekes. Más megcsalt, ez tudom, hogy szar helyzet, tapasztaltam. De mérgezni fogja a kapcsolataid, ha ezt vetíted mindenkire. Ha valaki zavar, ne itt akard, hogy megjósoljuk a jövőt, hanem vele beszéld meg.
Nem értem az ilyen kérdéseket... Friss kapcsolat ide vagy oda, mégiscsak te ismered a barátnődet, itt csak találgatni tudunk..
De tessék, egy tipp:
"Még a kellemetlen pasis nyomulásokat is könnyedén vagy viccesen kezeltem."
Talán túl könnyedén kezeled, nem érzi, hogy fontos neked, épp féltékennyé akar tenni, vagy szeretné megtudni, hogy merre is tart a kapcsolat.
De könnyen lehet, hogy egy igazi ribi.. fene tudja, te vagy mellette.
Beszélj vele, mondd el szépen, hogy rosszul esett a viselkedése, kérdezd meg tőle, hogy mi az oka ennek a furcsa titkolózásnak.
Egy olyan bolygón akarok élni, ahol a "körmeit csinálta" kifejezésre az a reakció, hogy "mivan??? Mi?? Mi baj a körmével? Jól van? Mit kell csinálni a körmön, az nő magától!!!".
Amíg egy papírlappal jöttök össze, miért vártok belőle személyiséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!