Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom azt mondja hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja hogy nem akar bemutatni a családjának mert szerinte túl toxikusak és meg akar kímélni, szerintetek az csak kifogás?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt és még mindig nem ismerem a családját. Mikor feljön a téma lerendezi ennyivel, nem szeret beszélni róla és nem is hajlandó jobban részletezni. Szerintetek van valami a háttérben vagy csak túlgondolom?
2023. ápr. 24. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, szerintem is csak meg akar inkább kímélni tőlük.

Ha lenne barátnőm most, én se mutatnám be nekik, csak minél később, mert az enyémek is csak drámáznak és toxikusak nagyon.

És ezt nem kell, hogy hallja vagy elviselje. Pont elég nekem hallgatni...

2023. ápr. 25. 00:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ.

Annyit azért elvárnék, hogy meséljen róluk, miért tartja toxikusnak őket.

2023. ápr. 25. 01:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,h vannak szulok,akik a sajat gyerekuket egetik le annak parja elott meg ugy viselkednek,b gaz!!!

En szuleim is ilen gazok

2023. ápr. 25. 01:50
 14/16 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Lehet valós is, én is így éreztem magam.
2023. ápr. 25. 07:05
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
Örülj neki. Most komolyan, ki a francot érdekli más családja? Le se sz.rom őket. 😭 Ha lesz párom, az vagy árva lesz, vagy a szülei halottak. Én biztos, hogy nem ismerkedem meg velük.
2023. ápr. 25. 08:09
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én sem mutattam be a páromat jó 3 éven át, méghozzá okkal, így is az első találkozáskor belé álltak nem kicsit.

Oké, akkor ezután sem kell sűrűn találkozni :D (évi 1-2x max, amikor pont arra járunk).

2023. ápr. 27. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!