Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifogás lenne vagy mi?
Figyelt kérdés
Aktívabb mozgással telibb közös programot próbálok szervezni hogy kicsit mozogjunk barátnőmmel mivel ő is egésznap csak ül. Na meg javasolta neki orvos is a mozgást.
De még a sétát is vissza utasítja. Azt megértem hogy nem jó az egyensúly érzéke született betegsége miatt.
Nem értem akkor miért kellett neki új bicikli, mert azért nem jön velem mert az egyensúlya..
Tesómnak vettem rollert két hónapja, akkor azt mondta neki is kell és akkor együtt megyünk. Ma vettem egyet kettonknek, kipróbálta de hát az egyensúlya..
2024. jún. 13. 22:26
1/3 anonim válasza:
Kifogás, igen. Veled nem akar közös programot.
2/3 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy sétálni sem akar, egész biztosan kifogás. Hogy miért akar kinti programokon részt venni, viszont csak ő tudja. Rátok fér pár őszinte beszélgetés, hogy megismerd!
3/3 A kérdező kommentje:
Ezeket pont hogy szereti elmondása szerint.
De csináltam vele rögtön azt amit nagyon ritkán ő mondott. De abból se lett rendszer
2024. jún. 14. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!