Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok ti szakítanátok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés
Úgy érzem mióta összeköltöztünk valahogy egyre pimaszabb a barátom. Tegnap is szabályosan frászba voltam mert bent repked a poloska a lakásban. Én felszólítottam őt hogy üsse agyon nyomban, de nem engedelmeskedett! Feleselt és mindenféle hülye kifogásokkal élt, hogy a poloska sem bántotta őt. Amikor egyre idegesebben követeltem hogy pusztítsa el azonnal, még neki állt játszani a hülyét, hogy ez a nyomorult poloska az ő legjobb barátja, és hogy ő aztán nem fogja bántani. Hát ez teljesen nem normális! Dobjam ki még most, vagy mi legyen? Én félek a bogaraktól ő meg ezzel kínoz és bántalmaz engem, nem tisztel kicsit sem.

2023. dec. 14. 18:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem hisztérika vagy. Ezt nőként mondom neked a legjobb indulattal.
2023. dec. 14. 18:42
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Egy troll fogalmazasra nem tudok valaszolni.
2023. dec. 14. 18:50
 3/19 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, komoly-e, de ha nekem van teszt, akkor az pont ez. Aki elkezd direkt ijesztgetni azzal, amitől félek, az kuka. Ez szerintem sokat elmond a másikról.
2023. dec. 14. 18:52
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
#1 egy incel-hisztérika. Ilyen szót hogy felesel csak az incelek használnak itt amikor a kitalált barátnőiket szidják. Így fordítva nem igazán működik :D mi ilyet nem mondunk hogy egy pasi felesel, ez tipik pasiszöveg akik infantilizálnak minket hogy feleselünk a Nagy Férfinak mint egy gyerek.
2023. dec. 14. 18:54
 5/19 A kérdező kommentje:
1. Szerintem meg nem vagyok az. Teljesen normális és alapvető elvárás hogy figyeljünk oda a másik igényeire és kívánságaira. Az nem normális állapot, hogy bogár legyen a lakásban, és ő meg csak nézi mint valami hülye. Meg hogy hülye kifogásokkal él, csak hogy ne kelljen csinálnia semmit.
2023. dec. 14. 18:54
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem is kèrnék olyanra senkit hogy csapja le. Be lehet fpgni pohárral pl es kidobni az ablakon
2023. dec. 14. 18:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#5 akkor a kérdésed se létezik, hiszen meg is válaszoltad. Csak rinyálni akartál egy sort.
2023. dec. 14. 18:59
 8/19 A kérdező kommentje:

Na jó, inkább hagyjatok is az ilyen válaszokkal. Szavakba köttök bele, megkérdőjeleztek, kíméljetek meg ettől! Majd ha nem velem foglalkoztok hanem rendes válaszok is születnek, majd azokra válaszolok én is rendesen.

3. Neked köszönöm, én is így látom hogy nagy a baj. Tudja hogy félek tőle, és mégse tesz semmit ellene.

2023. dec. 14. 19:00
 9/19 anonim ***** válasza:
63%
Aki nem ápolja a kis lelkedet az már menjen is a fenébe? Szegény pasi jobbat érdemel.
2023. dec. 14. 19:01
 10/19 anonim ***** válasza:
97%
Életképtelen vagy ha nem tudsz egy vacak kis rovart kitessékelni a lakásból.
2023. dec. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!